Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
Sok idegesség és szorongás

A kineziológiáról már sok-sok évvel ezelőtt hallottam, de sosem próbáltam ki. 2011-ben, egy nagyon sok feszültséggel teli munkahelyen dolgoztam és sokat idegeskedtem, szorongtam. A már vagy 20 éve meglévő emésztési problémáim felerősödtek, szinte minden nap fájt a hasam.

Az interneten találtam Andira, nagyon tetszett a honlapja, igényes volt és meggyőző. Sok olyan tartalom volt fenn, ami segített megérteni a kineziológia lényegét. Úgy gondoltam, aki ilyen jó honlapot csinál, biztosan a munkáját is igényesen végzi.

Az első találkozás alkalmával kialakult köztünk egy erős szimpátia és megértés. Az egész olyan volt, mint egy nagyon jó baráti beszélgetés, megfűszerezve az izomtesztelésekkel, ami különösen izgalmassá tette számomra az egészet.

Hihetetlen, hogy a testünk mennyire tudja, mi zajlik bennünk és segít a mélyre eltemetett tudás megszerzésében.

Már az első alkalommal kiderült, hogy hol rejtőznek a szorongásom okai, milyen múltbéli történések, emlékek okozzák azt, hogy a félelmet a “hasamba teszem”, és ott alakítok ki blokkokat.

Andi megtanított egy lazító technikára, amivel gyakorlatilag azonnal jelentősen csökkenteni tudtam a görcsöt. Azóta is használom és remekül működik.

Sokak számára meghökkentő lehet, de azzal, hogy megérted, mi zajlik egy testi probléma hátterében, szinte előhívod a tudatos szintre és már kézben tudod tartani.

Ha lelki problémám van, vagy elakadok valahol, mindig a “Másik Andit” választom. A beszélgetés és oldás együtt mindig segít.

Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ezt az önismereti utazást.

(Markó Andrea)