Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
Csajos esték…

Hogy mit jelent számomra a kineziológia? Akkor mentem kineziológushoz, amikor életem egyik nehéz szakaszát éltem.

Döntést hoztam, hogy otthagyom addigi életem legnagyobb szerelmét. Teltek múltak a hetek, hónapok, évek. Legjobb barátnőmmel elkezdtünk csajos estéket tartani, ahol számot vetettünk életünkkel, mit vétettünk, hogyan kell másképp csinálnunk. Egy alkalommal azt mondta, hogy nagyon negatívan állok a dolgokhoz. Nem értettem, hiszen alapvetően vidám természetű vagyok. Telt múlt az idő, elkezdtem más szemszögből vizsgálni Magam. Úgy voltam vele, ha ezt mondja, van valóság alapja. Így hát elmentem Andihoz.

Már az első alkalom nagyon sokat adott. Egyre jobban megértettem saját működésemet. Andi rávilágított arra, hogy azért ismétlődnek a dolgok az életemben, mert nem oldottam meg Őket. Beszélgettünk a családomról, a szüleimről, a barátaimról, a párkapcsolatomról. Jöttek a témák, jöttek az oldások is. Sosem felejtem el, ahogy mentünk vissza az időben. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy napról napra jobban vagyok.

Kezdett kikristályosodni bennem, hogy ez a fajta alternatív megoldás segít. Nem a testet kell elsősorban kezelni, hanem a lelket. A test csak megmutatja, hogy mire kell figyelni, így hát meg tanultam figyelni a testem jelzéseire.

Sok technikát ma is alkalmazok, mint pl a meditációt és a belülre figyelést.

A sikeres változást az mutatta, hogy egyre többször kezelni tudtam a problémáimat. Most már csak akkor megyek, amikor szükségét érzem, mert egyedül nem tudom megoldani.

Ilyenkor azonban kell a külső segítség!

Elindulni a fejlődés útján, azt jelenti, hogy felismered, mikor van segítségre szükséged. Nem szégyen szakemberhez fordulni.

Andi őszintesége mindig segített.

Van, amikor nem simogatás kell, hanem egy elfogulatlan visszajelzés, hogy az ember ki tudjon lépni a gödörből és meg tudja élni a boldogságot és a szeretet.

(Aradi Nóra)