Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251

Rutin

Az online találkozások ma már áthidalják a távolságokat, ilyen módon is eljutunk a megoldásokig, fejlődik az önismereted és helyreáll a kibillent egyensúly.

Kényelem

Elvonulhatsz a saját otthonodban, az irodádban, a kert egyik zugába, vagy akár a természetbe,.

Nem kell utaznod

Megspórolod az utazás idejét és költségét. Keresel egy nyugodt helyet, ahol beszélgethetünk.

Felkészültél? Szeretettel várlak

Foglalj időpontot a konzultációra: +36 30 244 22 51

Jövőkép

Megvalósult álmok

Ami mással megtörtént, veled is megtörténhet. Olvasd el! Egy nehéz helyzetben, vagy változás előtt inspirálni fog, hogy megtedd az első lépést Te is.

"Számomra mindig csodálatos, ha beszélünk Andreával. A kis összezavarodott lelkem megnyugszik és az agyam azokra a pozitív szavakra kezd összpontosítani, amiket mond nekem a beszélgetés alatt. Megoldást ad a problémáimra, a lelkemnek-szívemnek nyugalmat, új erőt, tenni akarást. És nem győzöm elégszer megköszönni"

Erika

Észak-Írország

"Nagyon szerettem a skype-os beszélgetéseinket, mert külföldön élek, ritkán megyek haza, és ez sokszor kimerítő. Tele van a hűtőm a gyakorlatokkal, hogy emlékezzek rájuk. Mindig biztatsz és lelket öntesz belém, amivel újra jobb lesz egy időre. Köszönöm"

Melinda

Svájc

„Szia, Andi, nagyon jó ötlet volt, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy tudunk skype-on is beszélni. Nekem hiányoztak volna a találkozásaink, mert sajnos elköltöztem Tőled jó messzire. Azért az jó volt, hogy már ismertük egymást személyesen. Ugyanazt éreztem, mint amikor nálad vagyok, felfrissültem. Köszönöm."

Adri

Nyíregyháza

„Eleinte nehezemre esett, hogy van köztünk egy képernyő. Zavart is, de perceken belül feloldottad bennem a feszültséget. Utána ment minden, mint a karikacsapás. Jó, hogy bevállaltam."

EZ A TE TÖRTÉNETED HELYE ....

Nézz be a közösségi oldalaimra is

Ha tetszik az, amit ott találsz, maradj velem továbbra is!