Bármi is az, ami foglalkoztat, a távolság ma már, nem áll az utunkba.

Akár az akadályokat döntögetjük, problémákat oldunk meg, vagy a fejlődés a cél, változni szeretnél,  lehet szó egy megválaszolatlan kérdésről is.

Előnyei a gyors időpont egyeztetés, és az hogy az utazási idő és költség a zsebedben marad. Az online felület nem vesz el a konzultáció értékéből. Kineziológiai izomtesztet nem tudunk végezni, de vannak olyan technikák, ami feledteti ezt.

Amint kényelembe helyezkedtél, máris velem tarthatsz egy jóízű felfedező beszélgetésre.

Hívj fel telefonon, vagy írj emailt, és foglald le a számodra megfelelő időpontot: +36 30 244 22 51

Rutin

Az online találkozások ma már áthidalják a távolságokat. Ez igaz az én munkámra is. Egyre többen fogadják természetesnek, hogy így is eljutunk a problémától a megoldásokig, lehet önismeretet fejleszteni, vagy helyreállítani a kibillent egyensúlyt.

Kényelem

Elvonulhatsz a saját otthonodban, az irodádban, a kert egyik zugába, vagy akár a természetbe, egy lombos fa árnyékába. Ha kijelölsz erre egy helyet, amit mindig erre az alkalomra választasz, az erősíti a terápiás-érzést.

Időpont

Az előzetes bejelentkezéshez, kérlek telefonon hívj fel, hogy az időponton túl, megbeszélhessük az ajánlott feltételeket, és kérdezhess, ha valami érdekel a konzultációval kapcsolatban.

Hogyan fogjunk hozzá?

  1. Érdemes különféle böngészőket kipróbálni, hogy melyik a leginkább akadálymentes. Nekem a Google Chrome bejött, de vizsgáld meg te is. A Skype-ot használjuk.
  2. Keresd meg azt a helyet, ahová elvonulsz arra az időre, amikor beszélgetünk.
  3. Adj magadnak néhány csendes percet, mielőtt elkezdenénk a konzultációt. Mintha egy barátságos váróban ülnél. Így könnyebb váltani a hétköznapi forgatagból a terápiás helyzetre. Készíts magadnak egy kávét, egy teát, gyújts illatgyertyát, füstölőt, és helyezd magad kényelembe.
  4. Legyen jegyzetfüzeted, tollad is.
  5. Gondold át, hogy milyen kérdések foglalkoztatnak, miről szeretnél beszélgetni, mit akarsz megjavítani, újra tervezni az életedben.
  6. A hívás előtti percekben írok egy hívó-mondatot.
  7. És már kezdhetjük is.

Ha maradt benned megválaszolatlan kérdés, hívj fel.

Az alábbi technikák vannak a segítségedre

Felkészültél? Szeretettel várlak!

Foglalj időpontot, személyes vagy online konzultációra: +36 30 244 22 51

Sikertörténetek

“Számomra mindig csodálatos, ha beszélünk Andreával. A csodálatos jelző most furán hathat, de én tényleg így érzem :)…
A kis összezavarodott lelkem megnyugszik és az agyam azokra a pozitív szavakra/gondolatokra/dolgokra kezd összpontosítani, amiket mond nekem a beszélgetés alatt.
Megoldást ad a problémáimra, a lelkemnek-szívemnek nyugalmat, ugyanakkor pozitív bizsergést, az agyamnak, új erőt, tenni akarást 🙂
És nem győzöm elégszer megköszönni :)” 
Erika, Észak-Írország

„Szia, Andi, nagyon jó ötlet volt, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy tudunk skype-on is beszélni. Nekem hiányoztak volna a találkozásaink, mert sajnos elköltöztem Tőled jó messzire.  Azért az jó volt, hogy már ismertük egymást személyesen. Ugyanazt éreztem, mint amikor nálad vagyok, felfrissültem. Köszönöm.”

Adri (Nyíregyháza)

„Eleinte nehezemre esett, hogy van köztünk egy képernyő. Zavart is, de perceken belül feloldottad bennem a feszültséget. Utána ment minden, mint a karikacsapás. Jó, hogy bevállaltam.”

Üdv, Németországból

„Én, most, és így találkoztam veled először, nekem nem volt idegen ez a forma. Sokat használom a netet, de még senkinek sem sikerült így elbeszélgetnie velem. Jó kérdéseid vannak. Már várom a következő alkalmat.” 

Z. (Szeged)

“Nagyon szerettem a skype-os beszélgetéseinket, mert külföldön élek, ritkán megyek haza, és ez sokszor kimerítő. Tele van a hűtőm a gyakorlatokkal, hogy emlékezzek rájuk. Mindig biztatsz és lelket öntesz belém, amivel újra jobb lesz egy időre.

Köszönöm, Melinda” (Svájc)

Ez is  Tied lehet

Szerezd meg a legfontosabb híreket, ne maradj le a kedvezményekről!
A honlapom hírleveleihez olvasd el, és fogadd el az Adatvédelmi tájékoztatót, majd iratkozz fel.A motivált és friss élet

Alakíts ki egy egészséges rutint abból, ahogy önmagadra figyelsz. Tökéletesítsd tovább a számodra ideális életet.

Kapcsolatok

info@banfiandrea.hu

+36 30 244 22 51