Időpont kérés

Hogyan kérhetek időpontot személyes konzultációra?

Az a kérésem, hogy telefonon hívj fel. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy megtaláljuk a számodra megfelelő időpontot.

A bejelentkezéskor kérdezhetek?

Igen. nyugodtan kérdezz, a tájékozódás mindig fontos, Van, aki röviden elmondja, hogy mi a gondja, vagy megkérdezi ami érdekli., és van, aki csak időpontot kér. A tartalmasabb beszélgetést a találkozásra tartogatjuk.

Mikor hívhatlak?

Hétközben 10 és 19 óra között bármikor nyugodtan telefonálhatsz. Ha nem veszem fel, visszahívlak.

Hogyan készüljek a konzultációra?

Gondold végig, hogy mi indított el hozzám. Mi az a probléma, amit meg akarsz oldani, vagy milyen elképzelésed van a jövődről. Az irodám előtt van egy váró, ott még egy kicsit elmerülhetsz saját kérdéseidben, aztán ketten folytatjuk.

Bejelenthetem az ismerősömet (rokonomat)?

Nagyon fontos, hogy mindenkinek a saját döntése legyen, hogy eljön hozzám, ennek első lépése, hogy felhív. Amikor egy szülő a gyermekét szeretné elhozni, akkor is kérem, hogy beszélgessenek otthon arról, hogy eljönnek, és hogy miért. Ne a problémát emeld ki, hanem hogy meg szeretnétek oldani valamit.

Konzultációk

Nehezen kérek segítséget, de lehet, hogy jól jönne...

Ezzel nem vagy egyedül. A mai világ annyira gyorsan változik, és hatalmasra nőttek az elvárások, hogy ember legyen a talpán, aki ezzel lépést tud tartani, Mindenkivel előfordul, hogy megakad, összezavarodik, elbizonytalanodik. Én, külső szemlélőként, másképp látom ezt a dilemmát, és felteszek olyan kérdéseket, rávilágítok olyan lépésre vagy lehetőségre, amire te nem is gondolsz. Valószínű rövidebb idő alatt megoldódik a gondod.

Még sosem voltam ilyen helyen, mire számítsak?

Az a kérdés vagy cél, ami elindított hozzám, az lesz a kiinduló pont. Beszélgetünk róla. Elmondod, amit szeretnél, én pedig figyelek. A helyzetnek megfelelően kiválasztok olyan gyakorlatokat, ami segít és támogat téged abban, hogy elindulhasson a pozitív változás.

Hány alkalomra van szükség?

Lehet, hogy rendkívül hamar ráérzel a változás lényegére. Egy felbukkanó kérdés miatt, járhatsz addig, amíg a válasz meg nem érkezik. Van, aki már évek óta, havonta egyszer eljön hozzám, mert van, amit velem szeretne megvitatni. Az is gyakori, hogy pár alkalom után szünet következik, majd egy idő múlva visszatérnek újabb pár alkalomra. Szíved szerint választhatsz. 

Melyik módszer a jó nekem?

A cél mindig ugyanaz, történjen egy pozitív irányú változás. Mindegyik módszer jó, tisztelettel elfogadom, bármelyiket is szeretnéd.. Ha elvárások nélkül érkezel, és rám bízod magad, akkor nagyobb eséllyel lesz kedvedre való az, ami történik, és hamarabb éred el azt, amire vágysz. Megbeszéljük ezt is.

Messze lakom, online is ugyanolyan eredményeket érünk el?

Igen, online is sok konzultációm van, rendszeresen. Ugyanúgy át tudjuk beszélni a dolgokat, elvégezhetsz gyakorlatokat, teljes mértékben átadok mindent, nem lesz hiány érzeted. Egyedül a kineziológiai izomtesztet nem tudjuk elvégezni, de tudjuk másképp oldani a stresszt és a blokkokat.

Webshop - Pitymallat

Nagyon elfoglalt vagyok, de érdekelne.

A Pitymallat legnagyobb kincse, hogy rövid, pár perces hanganyagokban fejti ki a lényeges kérdéseket az életről. A kiválasztott én-időbe könnyű beilleszteni. Hallgathatod reggel ébredéskor, az autóban, vagy várakozás közben…

Miről szólnak a hanganyagok?

Azokról a dolgokról, amikkel a hétköznapokban találkozunk: az önbizalomról, az életcélról, a párkapcsolatról, a gyereknevelésről, az ideális munkáról és még sok mindenről.

Meditáció is van?

Vannak olyan hangfelvételek, ami kimondottan meditáció (Bontakozó), van, amihez tartozik plusz meditáció is, (Kiderül) és van ami elgondolkoztató tartalom, ez nem meditáció az eredeti jelentésében, de hallgathatod úgy is, hogy elmerülsz benne (Merengő és Csodavilág).

Nagyon egyszerűnek tűnik, hogy így változhatok.

Az volt a célom a Pitymallattal, hogy ebbe a zajos, túl bonyolult világba visszahozzam az egyszerű és hatékony lehetőségeket. Az olyan kondicionálásokat, mint például a “mindenhez rengeteg idő kell”, vagy hogy “mindenért keményen meg kell dolgozni”, érdemes megkérdőjelezni. Sokszor épp az egyszerű dolgok a legeredményesebbek. A Pitymallat is ilyen.

Pótolhatja a konzultációt?

Van, amikor egy elakadás, vagy a fejlődés vágya olyan intenzitású, amit egyedül is átlátsz és kezelni tudsz. Az is lehet, hogy szeretsz csendesen elvonulni és egyedül elgondolkodni az életen. Ilyenkor teljes mértékben támogat a Pitymallat. Ha az elakadás mély és makacsul tartja magát, akkor érdemes átgondolni az egyéni konzultációt.

Tapasztalatok

Én is megírhatom a tapasztalataimat?

Nagy örömmel tölt el ez a kérdés! Egyre többen veszik természetesnek, hogy megosszák a sikereiket másokkal is. Emailben küldd el amit szívesen elmondanál, és a nevedet, hogyan írnád alá. Beillesztem a honlapomon a “Beszámolók” közé, és amikor elkészültem, elküldöm a linket, hogy te legyél az első, aki látja. Ettől kezdve megoszthatod a közösségi oldalakon is.

Mit lehet beleírni a beszámolóba?

Azt, amit valóban átéltél. Leírhatod, hogy milyen problémára kerestél megoldást és az hogyan alakult át. Min mentél keresztül, hogyan változott meg az életed. Meríthetsz ötletet a Beszámolókból, amiket mások írtak.

Miben kérhetem a segítségedet?

Abban, hogy a gondolataidat, az érzéseidet, és a hitrendszeredet átvizsgáld, és töröld azt, ami már nem szolgál. Találd meg az erősségeidet, és tudd használni azokat. Lelkileg megerősödve és motiváltan élhetsz.

Hogyan történik változás?

Ez a megválaszolhatatlan kérdések egyike, mert ahány ember, annyiféle. A leggyakoribb visszajelzés az, hogy nyugodtabbnak és könnyedebbnek érzi magát. De azt is sokan mondják, hogy meghoznak végre egy olyan döntést, amire már régóta vártak. Azt is gyakran előfordul, hogy sokkal jobbak lettek a kapcsolatai.

Mi van akkor, ha visszatérnek a gondok?

Olyan technikákákat tanítok, ami a Te egyéniségednek megfelel. Ha ezeket gyakorlod és beépíted a napjaidba, úgy, ahogy javaslom, akkor nem tér vissza az, ami egyszer már oldódott.