Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251

Üdvözöllek!

Az élet sok-sok felfedezést és izgalmas kalandot ígér, hiszen mindennap dolgozunk, kapcsolódunk, gyermeket nevelünk, szórakozunk, és mellette gondolkodunk, érzünk, hiszünk, meggyőződéseink és remélhetően céljaink is vannak.

Ha ismered és megérted azokat a történeteket, amik meghatározzák az életedet, akkor a saját életed irányítójává és teremtőjévé válsz.

És ki az, aki ezen az úton kísérhet Téged? Bemutatkozom.

25 éves voltam, amikor felborult az addig, ideálisnak hitt életem.

Muszáj volt összekapni magam, mert egy kisgyermek édesanyjaként nem tehettem mást. Mentem tovább, talpon kellett maradnom. Küzdöttem, harcoltam, megoldottam.

1999-ben, örökre átalakult az életem. Eljött az ideje olyan kérdéseknek, melyek nem maradhattak válaszok nélkül.. Természetgyógyászatot, kineziológiát, coachingot tanultam, rátaláltam a chikungra, a meditációra és az intuitív rajzolásra. Azt gondoltam, hogy a kihívások idővel majd alább hagynak, de nem így történik.
Folyamatosan dobja elém az élet őket, igen különféle formában, ezért el kezdtem másképp látni a világot.

A küzdelmeim mellett megjelent a csönd és nyugalom is. Nem egyik napról a másikra, de egyre gyakrabban. Ez segített abban, hogy hinni kezdjem, az élet is, a világ is, jobb hely lehet.

Magammal kellett kezdenem a változást. A gondolatokat, érzelmeket és hiedelmeket tanulmányoztam, elengedtem azt, ami nem szolgált, és rutint alakítottam ki a tudatosság, és az éber jelenlét gyakorlásából.
Hosszú ideig másodállásban vállalkoztam, aztán meghoztam a döntést, és kiléptem az alkalmazotti munkámból. Azóta csak a vállalkozásomban dolgozom. Ez, 2012-ben történt.

Az évek tapasztalataiból kialakítottam egy speciális területet, a fókuszt, az értéket teremteni vágyók életének minőségi javítására helyeztem.

Segítek elérni az álmaidat. Ha szeretnél tudatos kontrollt gyakorolni az életed fölött, tisztán látni azt, ami veled és körülötted történik és erőt meríteni a hétköznapokból, akkor pont azokkal a dilemmákkal találkozol, amikkel én is annak idején. Tudnod kell, hogy nem vagy egyedül.
A boldogság, a pozitív és békés élet megteremtésére napjainkban már van megoldás.

Bánfi Andrea vagyok, az Axia © program mentora, kineziológus és coach.

“Nem mondhatok Neked semmi olyan spirituális igazságot, amelyet mélyen belül ne tudnál már te magad is. Mindössze annyit tehetek, hogy emlékeztetlek arra, amit már elfelejtettél.” (Eckhart Tolle)

Nézz be a közösségi oldalaimra is

Ha tetszik az, amit ott találsz, maradj velem továbbra is!