Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
Visszakaptam az életerőmet

Szeretnék pár gondolatot megfogalmazni arról a csodálatos módszerről, mely nekem nagyon sokat segített.

Több mint 15 évvel ezelőtt kórházba kerültem: kiderült, hogy szívritmus zavarom, és magas vérnyomásom van. A legelviselhetetlenebb az volt, hogy annyira szédültem az utcán, alig tudtam járni, állandóan attól féltem, hogy mikor esek el, vagy mikor leszek rosszul. Lassan már ki sem mozdultam a lakásból. Gondot okozott az utazás is, főleg, ha egyedül kellett mennem valahova.

Végül kiderült, hogy pánik beteg vagyok. Az orvos felírt gyógyszereket, és azzal biztatott, hogy idővel jobban leszek. Pár hónap múlva valóban jobban lettem, már újra kimerészkedtem az utcára. Szedtem egy évig a gyógyszereket, aztán abbahagytam, de egy év múlva újra visszaestem a pánikbetegségembe.

Ezek az időszakok váltakoztak: gyógyszer és gyógyszermentes évek. Ez év elején döntöttem úgy, hogy elegem van a gyógyszerekből, és a visszaesésekből, más módszer után kell nézni.

Ekkortájt hallottam a kineziológiáról.

Számomra teljesen ismeretlen volt, kicsit félszegen vágtam bele a “kezelésekbe”, de csak jót mondhatok róla. Rengeteget javult az állapotom, már bátran közlekedek az utcán, a buszon. Visszakaptam az életerőmet. Elmúltak a szédüléseim és bátrabban állok ki önmagamért is.

Már nem vagyok áldozata a betegségnek, időközben helyére kerültek a lelki sérelmeim, melyeket nem tudtam feldolgozni, visszakaptam az életerőmet.

Elmondhatom, hogy a kineziológiának köszönhetem a gyógyulásomat!

Szívemből ajánlom ezt a módszert, éljen mindenki ezzel a lehetőséggel.

Egy jó hír: nincs mellékhatása! Csak nyerni lehet általa: egészséget és harmóniát!

(Egy gyógyult pánikos őszinte vallomása.)