Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
Tanítás és felismerés

Röviden összefoglalom, hogy milyen problémával fordultam hozzád, és miként segített a kineziológia a gyógyulásomban.

Átlagos stresszes munkahelyen dolgozom, amiben klíma üzemel és sok ember lett összezsúfolva, helyhiány miatt. A probléma (légszomj és pánikszerű tünetek), szinte miden ok nélkül spontán jelentkezett, eddig még ilyenben nem volt részem.

A „nyugati orvoslás” antibiotikumos kezelést javasolt, a negatív tüdőröntgenem ellenére, amely nem segített. Depresszió közeli állapot kerültem, és attól féltem, hogy bármikor megfulladhatok.

Ekkorra már a barátnőm keresgélni kezdett alternatív megoldásokat a tüneteim alapján és egy kineziológiával foglalkozó weboldal alapján közelebb kerültünk a probléma felismeréséhez és egy lehetséges kezelési módszerhez is.

Én, nagyon szkeptikus vagyok mindennel, és csak amit megtapasztalok, abban hiszek, így kipróbáltam.

A kezelés valójában egy nagy tanítás és felismerés volt, mely a testem reakcióinak megértését és pozitív energiával való feltöltését célozta meg. Munkám és eddigi életem során ellentmondásos érzés/élmény volt bennem, mely a megfelelő helyre „pakolva”, illetve a negatív dolgok semlegesítésével orvosolható – ezt itt megtapasztaltam!

A negatív hullámvölgyből hétről-hétre kiemelkedtem és mára már felül tudok kerekedni a pánik felé vezető problémákon a testem jelzéseinek köszönhetően – ezekre már figyelek és megfelelően reagálok, relaxálok.

Én mindenkinek ajánlani tudom ezt a módszert, mert megtanítja a testünk jelzéseinek értelmezését és semmiféle gyógyszert nem igényel (inkább erről nem is mondanék semmit…)

Egy férfi, név nélkül.