Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
A szépség belülről fakad

Régóta sejtettem, hogy szükségem lenne arra, hogy valaki segítsen. De közben tartottam is tőle. Kellett egy nagy törés hozzá, hogy merjek lépni. Azóta hálás vagyok ezért a törésért, mert ez kellett ahhoz, hogy rábukkanjak Andira.

A legjobb döntés volt!

Segített rátalálni önmagamra akkor, amikor nagyon el voltam veszve. Emellett az önbizalmamat is segített egy olyan szintre fejleszteni, ami azóta minden egyes napomra pozitív hatással van. Az esetlegesen elém gördülő „akadályokat” előtte nagyon nehezen, pánikolva kezeltem, ezekkel újabb problémákat generálva. Andi óta, viszont tudatosan, ebből következően higgadtan, gördülékenyen tudom megoldani őket.

Találkozóinktól kaptam egy olyan lelki egyensúlyt, amiért nem tudok eléggé hálás lenni.

 

Mindenki nagy hangsúlyt fektet manapság a külsőre, törekszünk arra, hogy minél szebb képet lásson belőlünk a külvilág, miközben a felszín alatt a dolgok lehet, hogy közel sincsenek ennyire rendben. És eközben a legtöbben elfelejtik azt, hogy a szépség valójában tényleg belülről fakad.

Amikor belül rendben vagy, már egyből nem is kell törekedned rá, hogy szépnek láttasd magad, mert te magad leszel a szép és ezáltal ragyogni fogsz! ?

Andi széppé tett, receptre kellene felírni Őt, a mindenféle „csoda szerek” helyett. ?

Evelyn