Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
Közlekedési fóbiám volt

Nekem a kineziológia nagyon sokban segített, örök hálám érte Andreának!

Régóta tartó közlekedési fóbiámmal fordultam hozzá, és kértem a segítségét, mert a családunk helyzetét nagyban megkönnyítettem volna azzal, ha végre jogosítványt szerzek.

Évek hosszú során át küzdöttem saját magammal, és az állandó rettegéssel. Minden egyes utazás során ömlött a tenyeremből a víz az autópályán. Ahogy a férjem mondta, még két álló autó között gyalog is féltem elmenni.

Aztán egyszer csak tudat alatt elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy talán most, meg kellene próbálni. Nem tudom miért most, de gondoltam, hogy ha már így alakult, próbáljunk meg tenni valamit az állandó rettegésemmel, mielőtt kormányhoz ülök, meg kell próbálni kikezelni valahogy.

Andreát régóta ismertem, így bizalommal avattam őt be a terveimbe. Kiteszteljük mi a baj, jött a gyors, bíztató válasz, és néhány napon belül már ott találtam magam a kényelmes kanapéjában. Az izomtesztelés eredménye igazolta a félelmeimet, valóban közlekedési fóbiám van, jó nagy adag önbizalomhiánnyal megspékelve, így kezdetét vette a „terápia”, amelyet kiegészítettünk Bach virágcseppekkel, és ametiszt használatával.

Néhány nap után éreztem is már a hatását a cseppeknek. Egy közeli budaörsi autópályás utazásunk során azon kaptam magamat, hogy nem ömlik a víz a tenyeremből, nem lépkedek önként a gázra az anyósülésen. Bizonyossá vált számomra, hogy a gyógyulás útjára léptem.

Három kezelésen vettem még részt, amelyen különféle cseppeket teszteltünk ki, az önbizalomhiány, a vizsgadrukk, és még ki tudja hányféle mélyen elrejtett probléma oldására.

Most ott tartok, hogy sikeresen túl vagyok egy KRESZ vizsgán, ahol 75-ből 73 pontot sikerült elérnem, amely hatalmas örömmel, és önbizalommal töltött fel.

Eljutottam odáig, hogy alig várom, hogy elkezdődjenek a vezetési órák, és az oldásoknak köszönhetően a vizsgadrukkot is sikerült elfogadható, normális szintre csökkenteni.

Köszönet érte Andinak, aki nélkül el sem mertem volna indulni ezen az úton.

Aki hasonló gondokkal küzd, de még csak gondolkodik, bátran ajánlom, próbálja ki a kineziológiát, mert rengeteg, évek óta magunkban tartott, magunkkal hurcolt gátat bonthatunk le a segítségével.

Szeretettel: Eszter