Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251
A hangulatom folyton ingadozott

Andreánál körülbelül fél éve voltam először. Teljesen véletlenül sodródtam hozzá, korábban nem is hallottam a kineziológiáról.

Első találkozásunknál nagyon mélyponton voltam, minden napos fejfájások, hasfájás, hirtelen szívdobogás és folyamatos hangulatingadozásaim voltak.

Akkor még nem tudtam, hogy ezek a tünetek elfojtott érzések és gondolatok, amik aztán felszínre kerültek, és kiderült, hogy ők voltak a bűnösök.

Nekem nagyon sokat segített, hogy kibeszélhettem magamból a problémákat és sok segítséget kaptam abban, hogy a jövőben magamtól tudjam ezeket megoldani. Hiszen nehezebb időszakok mindig is lesznek az életemben, de nem mindegy hogyan reagálok rá.

A kezelésekből, nekem a meseutazás tetszett. Nem is gondoltam volna, hogy egy gyerekkorban megszeretett mese, mennyire tükröz minket és környezetünket. Rengeteg minden megtudtam saját magamról. Megtanultam, hogy a múltbéli sérelmeket hogyan kezeljem, hogyan engedjem el. A hét kis kecskegida történetével sikerült is.

Elmondhatom, a féléves terápia után, (ahová az elején 2 hetente, majd 3 hetente mentem), végre kiegyensúlyozott lettem. Elmúlt a fejfájás, hasfájás, nincs szívdobogás. A családommal és magammal is letisztáztam a problémáimat.

Ha vannak is napok, amikor kicsit kedvtelenebb vagyok, akkor előveszem azokat a gyakorlatokat, amiket Andreánál tanultam, veszek pár mély levegőt és minden megy tovább.

Nem bántam meg, hogy nyitottam más gyógymód felé is.

(Kriszti, 22 éves)