Végre az vagyok, aki lehetek!

Végre az vagyok, aki lehetek!

“Mindig úgy éreztem, hogy keresem önmagam, mintha nem lennék még az, aki lehetnék. Nem volt bennem harmónia, csak jógázás közben néhány pillanatra, percre, de ezek mindig elillantak, amikor visszacsöppentem a magam kis valóságába.

A kineziológiai beszélgetések hozzásegítettek, hogy megismerjem, megértsem és elfogadjam magam; és mivel minden ilyen alkalom olybá tűnt, mint egy-egy nyomozás, hallatlanul élveztem is.
Persze vannak személyes viszonylatai is a dolognak: én egy olyan embert ismertem meg, aki nyíltan, segítőkészen és felkészülten foglalkozik velem, és aki így, a mentorommá vált.

Elindított azon az úton, amin járni akartam, és amikor hezitálok, hogy merre menjek, segít utat találnom.
Persze ez is, mint minden kommunikáció, kétirányú. Elmenni egy kineziológushoz nem elég. A problémáinkat nem ő oldja meg. Ő “csak” szembesít velük, megerősít a céljainkban, bátorít az úton, szeretet sugároz és opciókat ad. Nélküle talán egy élet is kevés lenne.

Így hát nem ajánlom olyan embernek a kineziológust, akiben nem él a vágy, megismerni saját magát, és a lehető legjobbat kihozni a mindennapokból.

Mindenki más igazi felfedező, és a számunkra legismeretlenebb, de minden szempontból a legközelebb álló céllal érdemes kezdeni a felfedezést – saját magunkkal.” (név nélkül)【D1634】ダンノ(DANNO)アルミベベルギア支柱(屋内)
【 ハンドルなし3段 6-3-M-9 】 【 厨房器具 製菓道具 おしゃれ 飲食店 】
ナイキ / Nike ジョーダン フライ ウェイド JORDAN FLY WADE ブラック
水栓材料 カクダイ シングルレバー混合栓 【Y1216N】【沖縄?北海道?離島は送料別途】
SP-SEA1750【税込】 朝日木材加工 60V型まで対応 テレビ台 Swing SP [SPSEA1750]【返品種別A】【RCP】
魔神英雄伝ワタル 魔神大集合復刻版 魔幻ゾーンBOX タカラトミー 新品
【TMNW40JC1R】TOTO 浴室シャワー水栓サーモスタット ワンダービートめっきシャワー【MSIウェブショップ】
【新品】太陽にほえろ! 1978 DVD-BOXII
CES9313HL
□PLUS シューズボックス オープンタイプ45人用ロッカー スクールロッカー【設置迄無料】北海道も (代引決済不可商品)