Nincs távolság

Online konzultáció

A távolság nem akadály, sőt, egyenesen kényelem is.

Legyen szó problémáról, egy megválaszolatlan kérdésről, vagy arról, hogy fejleszteni akarod magadat, a távolság ma már, nem állhat az utadba.

Kérj időpontot konzultációra. Egy szempillantás alatt kapcsolatba léphetünk egymással. Nagyszerű mellékhatás, hogy időt és útiköltséget spórolsz.

skyp-sor-kep

Amint kényelembe helyezkedtél, máris velem tarthatsz egy jóízű beszélgetésre.

Hívj fel telefonon, vagy írj emailt, és foglald le a számodra megfelelő időpontot: +36 30 244 22 51

skyp3

Az online megoldást választók köre bővült az elmúlt években. Ez igaz lett az én munkámra is. Természetessé vált, hogy ilyen formán is, rátalálhatunk a megfelelő megoldásokra.

A helyszín változatos lehet, a lényeg, a nyugalom biztosítása a megbeszélt időre. Elvonulhatsz a saját otthonodba, az irodádba, a kert egy zugába, vagy akár a természetbe, egy lombos fa árnyékába. Ha ugyanazon a helyen vagy, azért jó, mert a terápiás-érzést erősíti.

Készülj fel tudatosan.

Az előzetes bejelentkezéskor tisztázzuk az időpontot, és emailben elküldöm a feltételeket.

  1. Érdemes különféle böngészőket kipróbálni, hogy melyik a leginkább akadálymentes. Nekem a Google Chrome bejött, de vizsgáld meg te is. A Skype-ot használjuk.
  2. Tedd lehetővé, hogy ne zavarjanak, keresd meg azt a helyet, ahová elvonulsz arra az időre, amit megbeszéltünk.
  3. Adj magadnak néhány csendes percet, mielőtt elkezdenénk a konzultációt. Mintha egy barátságos váróban ülnél. Így könnyebb váltani a hétköznapi forgatagból a terápiás helyzetre.
  4. Készíts magadnak egy kávét, egy teát, gyújts illatgyertyát, füstölőt, és helyezd magad kényelembe.
  5. Legyen jegyzetfüzeted, tollad is.
  6. Gondold át, hogy milyen kérdések foglalkoztatnak, miről szeretnél beszélgetni, mit akarsz megjavítani az életedben.
  7. A hívás előtt írok egy hívó-mondatot, pl. „Szép napot kívánok, kávé, tea, elvonulás rendben”?
  8. Amint megérkezik az „igen :)”, akkor kezdünk.

Ha maradt benned megválaszolatlan kérdés, hívj fel.

Nos, felkészültél? Szeretettel várlak.

Andrea

Vélemények

Az első történet, Észak-Írországból érkezett…

“Számomra mindig csodálatos, ha beszélünk Andreával. A csodálatos jelző most furán hathat, de én tényleg így érzem :)…
A kis összezavarodott lelkem megnyugszik és az agyam azokra a pozitív szavakra/gondolatokra/dolgokra kezd összpontosítani, amiket mond nekem a beszélgetés alatt.
Megoldást ad a problémáimra, a lelkemnek-szívemnek nyugalmat, ugyanakkor pozitív bizsergést, az agyamnak, új erőt, tenni akarást 🙂
És nem győzöm elégszer megköszönni :)”

(Erika)

„Szia, Andi, nagyon jó ötlet volt, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy tudunk skype-on is beszélni. Nekem hiányoztak volna a találkozásaink, mert sajnos elköltöztem Tőled jó messzire.  Azért az jó volt, hogy már ismertük egymást személyesen. Ugyanazt éreztem, mint amikor nálad vagyok, felfrissültem. Köszönöm.”

Adri (Nyíregyháza)

„Eleinte nehezemre esett, hogy van köztünk egy képernyő. Zavart is, de perceken belül feloldottad bennem a feszültséget. Utána ment minden, mint a karikacsapás. Jó, hogy bevállaltam.”

Üdv, Németországból

„Én, most, és így találkoztam veled először, nekem nem volt idegen ez a forma. Sokat használom a netet, de még senkinek sem sikerült így elbeszélgetnie velem. Jó kérdéseid vannak. Már várom a következő alkalmat.” 

Z. (Szeged)

Nagyon szerettem a skype-os beszélgetéseinket, mert külföldön élek, ritkán megyek haza, és ez sokszor kimerítő. Tele van a hűtőm a gyakorlatokkal, hogy emlékezzek rájuk. Mindig biztatsz és lelket öntesz belém, amivel újra jobb lesz egy időre.

Köszönöm, Melinda (Svájc)

Instagram