Nincs távolság

Online konzultáció

Online (is) ledöntjük az akadályokat és megoldjuk a problémákat.

Legyen szó arról, hogy fejleszteni akarod magadat, egy problémáról, vagy egy megválaszolatlan kérdésről, a távolság ma már, nem áll az utadba.

Előnyök: gyors időpont egyeztetés, és megspórolod az utazási időt és költséget.

skyp-sor-kep

Amint kényelembe helyezkedtél, máris velem tarthatsz egy jóízű beszélgetésre.

Hívj fel telefonon, vagy írj emailt, és foglald le a számodra megfelelő időpontot: +36 30 244 22 51

skyp3

Az online találkozások köre bővült az utóbbi években. Ez igaz az én munkámra is. Egyre természetesebb, hogy így is lehet velem problémát megoldani, önismeretet fejleszteni, helyreállítani a kibillent egyensúlyt.

Elvonulhatsz a saját otthonodba, az irodádba, a kert egy zugába, vagy akár a természetbe, egy lombos fa árnyékába. Ha ugyanazon a helyen vagy, azért jó, mert a terápiás-érzést erősíti. A lényeg, a nyugalom biztosítása a megbeszélt időre.

Az előzetes bejelentkezéskor tisztázzuk az időpontot, és a feltételeket.

  1. Érdemes különféle böngészőket kipróbálni, hogy melyik a leginkább akadálymentes. Nekem a Google Chrome bejött, de vizsgáld meg te is. A Skype-ot használjuk.
  2. Keresd meg azt a helyet, ahová elvonulsz arra az időre, amikor beszélgetünk.
  3. Adj magadnak néhány csendes percet, mielőtt elkezdenénk a konzultációt. Mintha egy barátságos váróban ülnél. Így könnyebb váltani a hétköznapi forgatagból a terápiás helyzetre. Készíts magadnak egy kávét, egy teát, gyújts illatgyertyát, füstölőt, és helyezd magad kényelembe.
  4. Legyen jegyzetfüzeted, tollad is.
  5. Gondold át, hogy milyen kérdések foglalkoztatnak, miről szeretnél beszélgetni, mit akarsz megjavítani, újra tervezni az életedben.
  6. A hívás előtti percekben írok egy hívó-mondatot.
  7. És már kezdhetjük is.

Ha maradt benned megválaszolatlan kérdés, hívj fel.

 

Felkészültél? Szeretettel várlak.

Andrea

Vélemények

“Számomra mindig csodálatos, ha beszélünk Andreával. A csodálatos jelző most furán hathat, de én tényleg így érzem :)…
A kis összezavarodott lelkem megnyugszik és az agyam azokra a pozitív szavakra/gondolatokra/dolgokra kezd összpontosítani, amiket mond nekem a beszélgetés alatt.
Megoldást ad a problémáimra, a lelkemnek-szívemnek nyugalmat, ugyanakkor pozitív bizsergést, az agyamnak, új erőt, tenni akarást 🙂
És nem győzöm elégszer megköszönni :)” 
Erika, Észak-Írország

„Szia, Andi, nagyon jó ötlet volt, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy tudunk skype-on is beszélni. Nekem hiányoztak volna a találkozásaink, mert sajnos elköltöztem Tőled jó messzire.  Azért az jó volt, hogy már ismertük egymást személyesen. Ugyanazt éreztem, mint amikor nálad vagyok, felfrissültem. Köszönöm.”

Adri (Nyíregyháza)

„Eleinte nehezemre esett, hogy van köztünk egy képernyő. Zavart is, de perceken belül feloldottad bennem a feszültséget. Utána ment minden, mint a karikacsapás. Jó, hogy bevállaltam.”

Üdv, Németországból

„Én, most, és így találkoztam veled először, nekem nem volt idegen ez a forma. Sokat használom a netet, de még senkinek sem sikerült így elbeszélgetnie velem. Jó kérdéseid vannak. Már várom a következő alkalmat.” 

Z. (Szeged)

“Nagyon szerettem a skype-os beszélgetéseinket, mert külföldön élek, ritkán megyek haza, és ez sokszor kimerítő. Tele van a hűtőm a gyakorlatokkal, hogy emlékezzek rájuk. Mindig biztatsz és lelket öntesz belém, amivel újra jobb lesz egy időre.

Köszönöm, Melinda” (Svájc)

Instagram

[instagram-feed]