Megdöbbentő valóság – előadás

9,900 Ft

Az energiavámpírok bárhol, bármikor felbukkanhatnak és veszélyesek. És nem azért, mert sokan vannak, vagy mert lemerítenek bennünket, hanem azért, mert mindezt észrevétlenül csinálják!

Mindenki találkozhat ezzel a helyzettel, aki emberek között él. Mindegy, hogy hány éves vagy és mivel foglalkozol. Ha tudatosan élsz és az átlagosnál érzékenyebb vagy, akkor feltétlenül ide tartozol..

Nagy tudású, sok információt és technikát tartalmazó előadásra invitállak. Online, kényelmesen, bárhonnan megnézheted.

 

Kategória:

Az energiavámpírok itt élnek közöttünk.

Amikor fáradtságot, negatív hatást, stresszt, szorongást, hatékonyság csökkenését, dekoncentráltságot, önértékelési problémákat vagy konfliktusokat érzékelünk, és ennek nem találjuk az okát, akkor valószínű, hogy az energiavámpír-jelenségről van szó.

KIKET ÉRINT?

Munkavállalókat, vezetőket, szolgáltatókat, vállalkozókat, és mindenkit, aki tapasztalja a fent leírt hatásokat. Azért kell értenünk ezt a mechanizmust, hogy ne engedhessük meg, hogy mások lemerítsék az energiánkat. Ha úgy gondoljuk, hogy mi kevésbé vagyunk kitéve ennek a jelenségnek, akkor is hasznos ez a tudás, hiszen bármikor lehet egy gyengébb napunk, amikor az energiavámpírok prédájává válunk.

MILYEN SPECIÁLIS TUDÁST KAPSZ?

  • Precíz feltérképezés: kik az energiavámpírok, mi ez a veszélyes jelenség, aminek az áldozatai leszünk, ha nem ismerjük a jeleket?
  • Felfedjük a rejtett stresszfaktort: megkérdőjelezünk egy feltevést, és kiiktatjuk életünk egyik legnagyobb stressz generálóját.
  • Lerántjuk a leplet a tökéletes álcáról: a történet, valójában az apró, de igen fontos részletekkel folytatódik, hogy résen legyél, amikor arra szükséged van.
  • Kik azok a “klagolók”? Amint ezt megtudod, akkor már felismered őket, és egy hatékony és értékes tudással leszel gazdagabb.
  • 5 energia-mentő kérdés: milyen kérdéseket tegyél fel magadnak, azokban a bizonyos energia-lemerítős helyzetekben?
  • 9 értékes pajzs a birtokodban: megtanulod, milyen hatékonyan tudsz védekezni az egyik legkárosabb viselkedés-minta ellen.