Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251

A kineziológia és coaching együttes ereje

A kineziológia, valamint a coaching eszközeivel támogatom ügyfeleimet abban, hogy optimálisan kihasználják potenciáljukat, eredményesen navigáljanak a változó piaci környezetben és talpon maradjanak a válsághelyzetekben is, akár munkáról vagy a hétköznapokról van szó.
A BEST MOMENT programom vállalkozóknak és magánszemélyeknek szól, akik szeretnék maximálisan kihasználni a bennük rejlő erőforrásaikat..

24 éves szakmai tapasztalattal, valós történeteken keresztül alakítottam ki a személyiségfejlesztés magas minőségét, hogy azt, az élet minden területén eredményesen tudjuk alkalmazni.

Hiszem, hogy a gondolkodásmód fejlesztése, a pénzügyi tudatosság növelése, az idő dedikálásának művészete, a stressz kezelése és a figyelem fókuszálása alapvető tudást ad ehhez. Azért, hogy a munkám teljes mértékben kiszolgáljon, beiktattam a flow állapot kiépítése és tudatos használatát is.

A kineziológia és a coaching együttes alkalmazása segít a belső blokkok azonosításában, a szorongások feloldásában, amik akadályozhatják a változást. A jól strukturált célok és tervek meghatározása biztosítja a személyes növekedést.

A két módszer ügyesen kombinálva egymással, egyedülálló módon járul hozzá ahhoz, hogy a vállalkozások és a mindennapokban is folyamatosan jelen legyen az életminőség.

Életed legjobb befektetése a "Best Moment" program

Lépj velem kapcsolatba, kezdd el a változást még ma!