Mi ragadja meg a figyelmedet a következő kifejezések közül: jóllét, egészség, boldogság, bőség? Vagy a mélyben meghúzódó és mindent irányító vonzástörvény?

Önbizalmat akartál, és követted a tanácsokat, amivel elláttak, de az áhított önbizalom várat magára. Így történik ez a sikerrel, a kapcsolataiddal és az anyagi helyzeteddel is. Igyekeztél a megfelelő dolgokat tenni, de a helyzet nem sokat változott.

Gyermekként, úgy találkoztál először az önbizalom vagy a siker gondolatával, hogy a felnőttek magabiztosan és meggyőzően megmutatták neked a szabályokat. Te pedig, nagyon meg akartál felelni nekik, mert elégedettséget okozott.

„Mindig dolgozz keményen”. „Legyél megbízható”. „Vívd ki mások elismerését”. „Többet tegyél, mint amit elvárnak tőled”. „Helyezd magasra a lécet”.

Hosszú ideig ezek az elvárások vezettek, de miután sorra kudarcot vallottál, eleged lett. Körülnéztél, és láttál valóban sikeres és önbizalommal teli embereket.

Keményen dolgozol, megbízható vagy, mindig többet teszel az asztalra, mint amit elvárnak, de nem haladsz. Mások, akik szemlátomást sokkal kevesebbet tesznek, mégis boldogok, hogy lehet ez?

Faggatod magad. “Miért nem térül meg a kemény munka, amit belefektetek az életembe? Mi hiányzik belőlem? Mit tudnak a sikeres és önbizalommal teli emberek, amit én nem?”

Kiderült, hogy ők egészen más szabályok szerint élnek.

Akkor mondasz le az egységhez való jogodról, amikor azt hiszed, hogy a boldogságodat a környezet akadályozza meg. Hiszen önmagadat miért is vágnád el a saját boldogságodtól?

A siker természetednél fogja a sajátod. Az önbizalmadat, a jóllétedet, az egészségedet, a tested állapotát, az anyagi helyzetedet vagy a kapcsolataidat, az a történet alakítja, amit mesélsz magadnak. Semmi nem akadályozhat meg abban, hogy elérd a vágyaidat. Bármi, amit el szeretnél érni, rajtad múlik. Teljes mértékben te határozod meg, hogy mi valósuljon meg.

Csodálatos képességeid vannak, amiket használhatsz és tudatos kontrollod lehet az életed felett. Azok az alapvető törvények, melyek meghatározzák az életedet, nem láthatók, nincsenek leírva, de ha kiismered őket, akkor kiderül, hogy mennyire megbízhatóak és támogatják a vágyaidat.

Az életcélod az, hogy keresd meg a kapcsolatodat ezzel a tudással. A zen-coaching megmutatja, hogyan tedd, és társaddá szegődik ezen az úton.

Döntsük el, részt veszel-e?

Jelentkezz be egy ingyenes perspektíva konzultációra, hogy felmérhessük, részt veszel-e a legújabb Axia© mentorprogramban.

18 évesen tettem meg az első lépést a keleti kultúra izgalmas világa felé, bár akkor még nem tudatosan. Évekkel később  megismerkedtem a Chikunggal, a meditációval, és a szimbolikus rajzolással, melyek egy újszerű, hatékony szemléletmódban teljesedtek ki. 

A gyakorlatok a mindennapjaim részévé váltak. Ezt tanulom, mert örök diák vagyok és adom tovább, mert a véremben van a tanítás.

22 éve foglalkozom a fejlődni vágyókkal, több ezer embernek segítettem rátalálni saját útjára, és hozzáférni ahhoz a mély bölcsességhez, ami életre kelti a belső kreatív erőforrást,