Hívj fel! +36302442251
Rádió interjúk

Január végére a legtöbbünknél már fogy az újévi lelkesedés. Lehet, hogy rossz cél választottunk? Kinek tűzünk ki célokat? Ebben segít Bánfi Andrea zencoach, kineziológus, aki a Koktél vendége volt.

Az év végi hajrában nem mindegy, hogyan hangolódunk az ünnepre, mit tegyen, akit még nem érintett meg Szenteste varázsa, vannak-e tabu témák az asztalnál és hogyan zárjuk le magunkban az elmúlt évet? Ezekre a kérdésekre ad választ Bánfi Andrea coach, kineziológus.

Hogyan lehet jól lenni a minket körülvevő rengeteg inger mellett, főleg nyáron? Hogyan kommunikáljuk jól döntéseinket? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben ad segítséget Bánfi Andrea: zencoach, kineziológus.

A tudatosságról beszélgetünk, egy olyan kényszer helyzetben, ami rengeteg változást hoz magával. Mit tehetünk, hogy talpon maradjunk? Hogyan éljünk, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki belőle?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben ad segítséget Bánfi Andrea: zencoach, kineziológus.

Teljes átéléssel, szerelemként könnyebb a munka világában boldogulni, vagy csak egy megoldandó feladatként tekintsünk rá? Hogyan válasszuk szét a napi robotot és a magánélet szentségét? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Bánfi Andrea zen coach segítségével a Koktélban! Neked sikerült?