Hívj fel! +36302442251

Podcast a boldog életről

Podcast a boldog életről

Tudd, hogy hol a határ – szól a mondás. Azonban sokszor nem tudjuk, hogy mekkora és milyen határokat állítsunk önmagunkkal vagy a másikkal szemben. Hogy miért van szükség a határokra? Kiderül a Kemma podcast legújabb adásában, ahol Bánfi Andrea kineziológussal, az Axia program mentorával beszélgettünk erről.

Az önbizalomról azt szokták mondani, hogy abban az esetben nagyon fontos, ha sikeresek szeretnénk lenni az életben. De ez valóban így van? Erről beszélgettünk Bánfi Andrea kineziológussal, az Axia program mentorával a Kemma podcastben.

A kiégést sokszor tapasztalhatjuk életünk során és teljesen független attól, hogy mit dolgozunk. Sőt ezt nem csak a munka fronton tapasztalhatjuk hanem párkapcsolat esetében is. A Kemma podcastben Bánfi Andrea kineziológussal, az Axia program mentorával beszélgettünk a témáról.

Azért vágyakozunk, mert a többé válás egy olyan ősi késztetés ami egyszerűen van, a sejtjeinkbe van kódolva, ez jelentkezik vágy formájában. Többféle vágy létezik: van amikor tárgyak iránt vágyakozunk, van, amikor egyszerűen csak azért, hogy többé, jobbá váljunk. A Kemma podcastben erről beszélgettünk Bánfi Andreával.

Az önfejlesztés egy folyamat, egy út amely után megismerjük saját magunkat. Ehhez el kell ismernünk azt, hogy nem ismerjük önmagunkat. A Kemma podcastben Bánfi Andrea az Axia program mentora, kineziológus beszélt az önfejlesztésről.

Az önismeret felé vezető út, sosem könnyű, de végig kell menni rajta. Jót teszünk vele magunknak, hogyha ismerjük mire vágyunk, mi tesz boldoggá, így a vágyainkat is könnyebben elérjük. A Kemma podcast adásában Bánfi Andreával beszélgetünk az Axia programról, ami tulajdonképpen egy önismereti utazás.

Bármennyire is elcsépeltnek tűnik, bizony létezik a tavaszi fáradtság jelensége. Ennek előjele lehet a fáradtság, a kimerültség, a fejfájás, a szédülés és az ingerlékenység. Ez egy ideiglenes állapot és nem feltétlen jelentkezhet az összes tünet. Egy biztos, hogy tehetünk ellene, csak oda kell figyelni. Erről beszélgettünk a Kemma podcast adásában Bánfi Andrea zencoachal, kineziológussal.