A Pitymallat az inspiráló és megerősítő hangfelvételek tárháza

A Pitymallatban színes madárkákkal találkozol majd, amik azon kívül, hogy kedvesek, az ébredést és a nyitottságot szimbolizálják. Ennek jegyében születnek meg a hangfelvételek is.

A belső hang üzenetei

Olyan hangfelvétel-gyűjtemény, aminek a témái ismerősek, szerethetőek, és a hétköznapokban is találkozunk velük, Tippeket állítottam össze az önbizalomról, az életcélról, a párkapcsolatról, a gyereknevelésről, az ideális munkáról és még sok mindenről. 

Amikor belekerülünk egy nehéz élet helyzetbe, nem is gondoljuk, hogy részt vehetünk annak alakításában. Ezért benne maradunk ebben a nem igazán ideális helyzetben és sok időt és lehetőséget elvesztegetünkDe ha szívesen változtatnál egy élethelyzeten, szeretnéd fejleszteni az önismeretedet, megerősíteni az önbizalmadat, megoldást keresel egy problémára, vagy épp nyugalomra vágysz, ezeket itt, a Pitymallat elérhetővé teszi a számodra. 

Bár a szavakat “kintről” hallod, az ebből fakadó belső hangod lesz az igazi válasz a kérdéseidre. A pár perces hanganyagokat bárhol és bármikor hallgathatod, és  benne lévő tudást azonnal használhatod. Megtanulhatsz meditálni és ellazulni is, ha eddig még nem sikerült.

Megerősödsz abban, hogy mennyire fontos vagy önmagadnak, így, hamarosan mindennapos vendéged lesz a Pitymallat.

Egyensúly

Amikor  nem találjuk meg az ideális társunkat, nem a jó munkahelyen dolgozunk, nem vagyunk sikeresek, nem érezzük magunkat biztonságban, nem tudjuk merre induljunk, a boldogságunkért, szomorúak vagyunk, nincs elég motivációnk, vagy nem tudunk ellazulni, akkor könnyen kibillenünk az egyensúlyunkból.

A Pitymallat gondolatai, inspirálnak, bátorítanak, rávilágítanak a háttérben megbújó összefüggésekre vagy a következő lépésre, lehetőségeket tárnak fel, és megerősítenek abban, hogy jó úton jársz.

Pont akkor segít, amikor a rohanó életben semmire nincs időnk.

A Pitymallat hangja

Napsugaras, vidám napot kívánok! Bánfi Andrea vagyok, velem találkozol, a Pitymallat hangfelvételein.

Hosszú út kanyarog mögöttem, sok felfedezéssel és zsákutcával, amiből összeraktam az életrevaló tippeket, Ezek nem világmegváltó gondolatok, hanem a saját és a hozzám fordulók valós tapasztalatai.

Nagyon kíváncsi vagyok. Érdekel az életenergia és a lelki élet természete, az, amit látok, és az is, amit nem látok. Régóta kutatom a gondolatok, az érzelmek és a hitrendszer világát. A meditatív gyakorlatok támogatnak és tanítanak az utamon.

A Pitymallattal szeretném tovább gazdagítani az életedet, feltölteni a szívedet és a lelkedet. Ülj mellém, mesélek…

Miért ez a jó választások útja?

Miért 2

Könnyed és barátságos

Lelkesítő és pozitív hanganyagok segítenek a válaszok megtalálásában, és mindig szem (fül) előtt tartják a jóllét megteremtését. Szerethető és ismert témák közül válogathatsz.

Miért 3

Megbízható

Amikor a Pitymallat készülminden szót megválogatok, a tippek alapja, a valós tapasztalat.
Több mint 22 év tudást ölel fel. Bízhatsz benne.

Miért 1

Rövid, közérthető

Lényegre törő, pár perces felvételekkel találkozol, ha érdekel a világ, az emberek és saját magad. Nem bonyolítottam túl, a gondolataim egyszerűek és érthetőek. 

Tied lehet a Pitymallat minden tudása!

Ha rábízod magad a megérzéseidre, azt a hangfelvételt találod meg, amire pont szükséged van. De ha engeded, a hangfelvétel talál Rád. Milyen módon használd?

  • Amikor foglalkoztat egy kérdés, megkeresed erre a választ az egyik hangfelvétellel.
  • Rendszeresen kiválasztasz egy témát, mert folyamatosan fejlődni akarsz.
  • Bizalmas baráti beszélgetésként hallgatod meg a felvételeket.
  • Szeretnéd megtanulni, hogyan legyél nyugodt és harmonikus, és hogyan tartsd fent ezt az állapotot, akkor ebben segít a Pitymallat.

Ha, mint egy hang-magazint hallgatod, akkor könnyedén szerzel információkat az életről. Ha elcsendesedsz és tudatosan figyelsz akkor hozzáférsz a mélyebb üzenetekhez.
Bárhogy is teszed, teljék benne kedved.

Kérdések és válaszok

Én még nem meditáltam sosem.

Ez itt nem jelent gondot. Sokan próbálkoztak már sikertelenül, vagy bele sem kezdtek. Ez mindig így indul. Tarts velem bátran, megtanítom, hogyan lazulj el.

Már gyakorlott meditáló vagyok.

Örülök, hogy itt vagy. Te már megtapasztaltad, hogy a gyakorlásból sosem elég. A Pitymallat, a meditatív gyakorlás mellett, a gondolkodási mód és a tisztánlátás csiszolására is készül.

Hogyan lehet, hogy ilyen alacsony az ára a hanganyagoknak?

Úgy gondoltam, hogy legyen egy mindenki számára könnyen elérhető hangtár gyűjtemény, ami a lelkesítő és megerősítő hangulatával jelen lehet az otthonodban. A változáshoz kitartásra és bátorságra van szükség, a Pitymallat szeretne mindenkit ebben támogatni. A befolyt összeggel támogatod azokat a feltételeket amire szükségem van a hanganyagok elkészítéséhez.

Megoszthatom a barátaimmal ezt a lehetőséget?

Elmondhatod személyesen, vagy a hírlevelet továbbítva, és megoszthatod a közösségi oldalakon. Köszönöm, hogy megteszed.

Pitymallat másfél percben

Összefoglaltam, aztán adok egy kis ízelítőt...

Csomagban érkezett

“Mintha egy előtervezett forgatókönyvben élnénk…”

A legnagyobb rémálom

“Melyik az a félelmünk, amiért még a lelkünket is eladjuk?”

Legyen a Tied

Szerezd meg a legfontosabb híreket, ne maradj le a kedvezményekről!
A honlapom hírleveleihez olvasd el, és fogadd el az Adatvédelmi tájékoztatót, majd iratkozz fel.A motivált és friss élet

Alakíts ki egy egészséges rutint abból, ahogy önmagadra figyelsz. Tökéletesítsd tovább a számodra ideális életet.

Kapcsolatok

info@banfiandrea.hu

+36 30 244 22 51