Ingyenes perspektíva konzultáció

 

A vállalkozó anyukák közös jellemzője, hogy a szuper anyaság mellett, sikeres vállalkozást akarnak építeni, de nagyon nehéz ezt összehangolni. Ezt nem csak én látom így, hanem a sok visszajelzés és a statisztikák is erről számolnak be.

De miért vannak olyanok, akiknek ez nem gond? Mi a különbség?

Természetesen hatalmas eltérés van a rendelkezésünkre álló erőforrásokat illetően.

Ez viszont még nem is akkora jelentőségű. Ami ennél nagyobb horderejű, az a mentális tudás különbsége.

Akiknek jól halad az életük, azok tudják, hogyan teremtsenek erőforrásokat. Nem csak erőforrásból erőforrást, de a semmiből is tudnak erőforrást csinálni!

Akiknek küzdelmes az élete, azoknak nincs megfelelő mentális tudásuk ehhez.

A meglévő erőforrásukat próbálják beosztani, tartalékolni, de ha épp ez sincs, akkor nincs mit beosztani, és nem tudják, hogyan lehet megteremteni.

Ami téged illet, lehet, hogy vannak erőforrásaid. Lehet, hogy meg tudod oldani az életed problémáit.

De ha eddig vakrepülésben éltél, és a napjaidat a szerencse alakította, ha eddig az volt a legnagyobb vágyad, hogy túléld a napokat, akkor neked valójában nincs meg a megfelelő tudásod.

Hogy is lehetne összhang a napjaidban, ha nincs kontroll az életed felett?

Márpedig, ha nincs megfelelő rendszered, akkor nem a túlélés a probléma, hanem az, hogyha beüt egy nagyobb krakk, akkor vége a dalnak.

Ez nem csak elmélet, a gyakorlatban is így történik.

A jó hír viszont az, hogy mindig van választásod. A tudásért ma már nem kell éveket szenvedned, és nem kell újra és újra összezuhannod ahhoz, hogy tapasztalatra tegyél szert.

A tudás elkérhető attól, aki megszerezte helyetted. Te éveket spórolsz meg úgy, hogy a depressziótól, összeomlástól, tekintélyvesztéstől vagy a lelki csődtől mented meg magadat, ha felhasználod valaki másnak a tudását, aki már kitaposta helyetted az utat.

Évek óta azon dolgozom sikerrel, hogy megtanítsam a vállalkozó anyukáknak, hogyan hangolhatják össze az életükben fontos területeket, és téged is meg tudlak erre tanítani, ha nyitottan állsz hozzá.

Azok az ügyfeleim, akikkel együtt dolgozom, kiváló édesanyák sikeres vállalkozással, az útmutatásaim alapján.

Igényelt tőlük ez áldozatokat? Igen. Sokat? Nem! Miért?

Azért, mert csak olyan folyamatokat tanítok, amik kiszámíthatóan működnek, ha esik, ha fúj.

„Végre elmegyek masszázsra, táncolok egyet, wellnessezek hétvégén…” Komolyan? És meg tudod mondani, hogy utána mi lesz? Visszatérsz a taposómalomba, és kezdődik újra a lemerülés?

Megint fullra ki fogod hajtani magad? Türelmetlen leszel a gyermekedhez, amikor nem viselkedik jól? Este úgy zuhansz az ágyba, hogy azt sem tudod ki vagy? Reggelente holtfáradtan akarsz ébredni, hogy újra belépj a mókuskerékbe?

Folyamatosan beszélgetek az anyukákkal, akik önálló vállalkozást indítanak vagy már benne is vannak, és tudom a tipikus válaszokat a fenti kérdésekre: nem, nem, nem!

Lehetsz te az üdítő kivétel, de nálad is találhatok komoly hiányosságokat, amiket hidd el jobb, ha én találok meg, mintha az élet vagy a gyermeked tolja be eléd!

Legyen ez a nagy full-türelmetlen-fáradt-csomagod, egy lehetőség arra, hogy visszavedd az irányítást a kezedbe. Mert, ha jelenleg problémákkal nézel szembe, azokat 95% eséllyel nem most, hanem régebben teremtetted magadnak.

Ha ebből a helyzetből úgy jössz ki, hogy csak tüzet oltasz, akkor legközelebb is begyullad az anyaság-üzlet párosa, elég lesz hozzá egy szikra. Ha szeretsz tüzet oltani, természetesen elfogadom, és sok siket kívánok.

Ha viszont eluntad, hogy egész nap lóg a nyelved, és bár mindent megteszel, nemhogy javul az életed, de a zuhanórepülésekből vakarod fel magad állandóan, mert nincs egy jóllétet biztosító programod, akkor itt tudod magadhoz ragadni az irányítást.

Jelentkezz hozzám, egy kötelezettségmentes 45 perces konzultációra, hogy tervet kapj az életedhez és elmondom, hogyan tovább. Hívj fel telefonon, hogy egyeztessük az időpontot.

Ezeket a perspektíva-konzultációkat a szabad erőforrásom szerint teszem elérhetővé, ezért limitált mennyiségben találsz időpontokat, ne lepődj meg, ha késve reagálsz és betelt a naptár.

A legjobb időpont most van.