KINEZIOLÓGIA & COACHING

Haladsz előre az élet rögös útján, hátad mögött a múlt, előtted a lehetséges jövő. Az idő irányítja az életedet.

Ki vagy? Milyen múltad van? Ami akkor történt, hogyan hat rád még ma is?

Amikor nem alakunk úgy a dolgaink ahogy szeretnénk, kiderül, hogy nem látható szálak kötnek a régi történeteinkhez. Például az, hogy milyen kitartó, lelkes vagy elégedetlen vagy, nagy részét otthonról hoztad.

A legtermelékenyebb állapot az itt és a most.

Az önismeret fontos lépéseként meg kell ismerkedj a gondolatok és az érzések világával és azzal, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezel.

Örök tanuló vagy. Bármi történt vagy ezután történik majd, mindenből tanulhatsz. Nem mindig könnyű az út, de felemelő és kalandos, ezért érdemes tudatosan, éber figyelemmel haladni rajta.

 

MEDITATÍV GYAKORLATOK

Azért végezz meditációs gyakorlatokat, mert testileg, lelkileg, szellemileg és spirituálisan is biztosítják a jóllétedet.

Mindegy, hogy ülsz, fekszel, sétálsz vagy tudatos mozdulatokat végzel, kivonulsz a napi zajból, elcsendesedsz, közel kerülsz a forrásunkhoz, és feltöltődsz életenergiával.

Amikor visszatérsz a hétköznapokba, kiegyensúlyozottabb és derűsebb leszel, könnyebben veszel részt az élet megpróbáltatásaiban.

A meditatív gyakorlatokban, tisztelettel fordulok az ősi időkből érkező tanítások felé, ahol a gyakorlás alapja, a teljes elvonulás és a hosszú idő. A mi világunkban ezt ritkán (vagy nem is) tehetjük meg, mégis sokan szeretnénk élvezni az áldásos hatását. 

A gyakorlatok végzése közben többezer éves bölcsességek szólítanak meg.

Milyen áldásos hatásokra számíthatsz?

Elcsendesít, tudatosítod, hogy mi működik és mi nem az életedben, megtanulsz elengedni, egészségesebb leszel testileg és lelkileg, lelkesebbé válsz, a tisztánlátásnak köszönhetően ráébredsz valódi önvalódra…

A meditációnak vannak mozgással egybekötött formái is. A Chikung jelentése, az életenergia tudatos áramoltatása. Én, a Chikungot, 1999-ben ismertem meg.