Mélység

Meditáció &

Élj teljességben

Modern világnézetünk szerint mindent kézben tarthatunk.

Ez, azt az érzetet kelti, hogy mindenhatóak vagyunk és olyan helyzeteket is felvállalunk, ami túlzottan igénybe vesz. Az elvárások, csapdába csalnak, könnyen önbizalomhiányos vagy passzív állapotba kerülünk, azt érezzük, hogy nem vagyunk elég jók, nem “működünk” megfelelően, és gyakran tapasztaljuk, hogy alul teljesítünk.

A tökéletesség mércéje, hatalmas súllyal nehezedik ránk.

A gyors fejlődés nem tett boldogabbá és elégedettebbé bennünket. Ellenkezőleg. Van, hogy nem tudunk lépést tartani, de az is előfordul, hogy egyébként jól vesszük az akadályokat, de már nem bírjuk úgy a tempót, ahogy szeretnénk.

Valami nagyon hiányzik, ebben az oly tökéletesnek tűnő világban…

Hol van a valódi nyugalom, a béke, és a szeretetteljes kapcsolatok?

Van egy hely, ahol csend és nyugalom honol, ahol életre kelnek a válaszok és az erőforrásaid. Fellélegezhetsz végre. Szabaddá válsz mind attól, ami addig nyomasztott. Könnyebben kezeled az életedet, nem leszel kitéve mások szeszélyeinek.

Ezt a helyet nem találod meg sehol, bármerre is nézel. Befelé kell fordulnod, hogy elérd. Megtanítom Neked, hogyan juthatsz el ide. Segítek, hogy elcsendesedhess, és rátalálj az igazi válaszokra.

 

Várlak szeretettel, kezdjük el!

Andrea

“A meditálás szó, nem csupán valaminek a megvizsgálását, megfigyelését, gondolkodást, kérdezést, mérlegelést jelent, a szanszkrit nyelvben egy mélyebb értelmet is magában hordozz, a valamivé válást.”  Krishnamurti

Mi segíthet még?