Mélység

Meditáció &

Nincs több stressz

A meditáció kiállja az idő próbáját!

Modern világnézetünk szerint mindent kézben tarthatunk. Ez, azt az érzetet kelti, hogy mindenhatóak vagyunk és olyan helyzeteket is felvállalunk, amit nem kellene. A túlzott elvárás könnyen visszahajít bennünket egy önbizalomhiányos vagy passzív állapotba, azt érezzük, hogy nem vagyunk elég jók, valahogy nem “működünk” megfelelően, alulteljesítünk.

A tökéletesség mércéje hatalmas súllyal nyomja össze az emberi pszichét.

A gyors fejlődés nem tette boldogabbá és elégedettebbé az embereket. Ellenkezőleg. Aki nem tud lépést tartani, nehezen éli meg, de sajnos az éllovasok, akik egyébként jól veszik az akadályt, már ők sem bírják úgy a tempót, ahogy szeretnék.

Kialakult egy óriási hiány, ebben az oly tökéletesnek tűnő világban, bár ezt még kevesen ismerik be. A megbetegedések számának növekedése, az egyre többször jelentkező szorongás, stressz és feszültség, ezt világosan megmutatja…

Szerencsére, él benned egy belső világ. Amint kapcsolatot teremtesz vele, életre kelnek az erőforrásaid, és máris fellélegezhetsz. Szabaddá válsz az elvárásoktól, a stressztől, és mind attól, ami addig nyomasztott. Könnyebben kezeled az életedet, nem leszel kitéve mások szeszélyeinek.

A meditáció, a stressz egyik legnagyobb ellenfele. Önmagában is kitűnő módszer, de a kineziológia, a coaching és a meseterápia társaként is nagyszerűen működik.

Várlak szeretettel, kezdjük el!

 

 

 

 

 

Telefon: +36 30 244 22 51

Beszámolók