Hívj fel! +36302442251

Élj teljes értékű nőként

Fókuszban a nő

Mivel erre az oldalra érkeztél, valószínű, hogy érdekel az önismeret, vagy voltál már a konzultációs műhelyeimen, vagy, eleged van abból, hogy valami rendszeresen lehetetlenné teszi az elképzeléseidet és a sikereidet. Vagy ez így, együtt mind. Talán felismerted, hogy képes vagy többé válni, és megvalósítani önmagad legjobb verzióját.
A munkám célja a kiváló önismeret, a specialitásom pedig, hogy hozzásegítem a nőket ahhoz, hogy büszke és magabiztos életet éljenek.

Sok kérdés merül fel, amikor felfedezed, hogy valami nem stimmel. és nem érzed jól magad, mert sok a zűrzavar és a nem alakulnak kedvedre a dolgaid. Ilyenkor el kell döntened, hogy …

… mások értékrendje szerint élsz, az állandó megfelelés terhe alatt, VAGY a kezedbe veszed a sorsodat, és megteremted a vágyaidat.
… cipeled magaddal a múlt nehézségeit, VAGY elengeded azt, ami nem működik, és lecseréled arra, ami szolgál téged.
… hagyod, hogy a világ történései negatívan hassanak rád,  VAGY megtanulod, mit tegyél, hogy friss és életerős maradj, bármi történik is körülötted.
… elfogadod olyannak magadat, amit mások mondanak, VAGY törekszel arra, hogy meglásd a valódi értékeidet és erőforrásaidat.
… rábízod az életedet másokra, hogy megfelelj az elvárásaiknak, VAGY a nagyszerű életet választod, és te írod meg a saját történetedet.

Megtanítalak, hogyan láss tisztán, milyen megoldások, lehetőségek és életrevaló stratégiák segíthetnek a jobb életet felépíteni. Személyesen rád szabva, értő figyelemmel segítek túljutni az elakadásaidon, félretolni az akadályt jelentő szabotőröket és felépíteni az új életedet.

Gondold át

Mi alapján jelentkezz be konzultációra?

Lépegetni szeretnél

A számodra megfelelő időbeosztással

  • Választ kapsz a kérdéseidre, ami foglalkoztat
  • Kényelmes, saját tempóban haladsz
  • Megválaszthatod a gyakoriságot és a változás idejét
  • Személyre szabottan átadok mindent amire szükséged van.
  • Lehet, hogy ez az első alkalom, hogy szembesülsz saját értékeiddel, és ez meglep.

Elköteleződsz önmagad mellett

Az Axia VIP program-ot választod

  • 10 héten át mentorállak, kísérlek és átadok mindent hogy büszke és magabiztos nővé válhass
  • Speciális eszközöket és tananyagokat kapsz, konzultációkon kérdezhetsz,
  • A hatékonyságot egy kiváló stratégia fokozza, amit rövid időn belül már érzékelsz
  • A változás örökre szól

Amikor ébredezni kezdenek az álmaid

Ráébredhetsz arra, hogy jól élsz, és szeretnél többet kihozni belőle, és ez rendben is van, mert ez a fejlődés lényege. Ez, időnként azonban nagy fejtörést okozhat, hisz a többé válás, mindig belső válasz. És itt jön képbe az önismeret, amivel nem csak azt tudod meg, hogy ki vagy, kivé válhatsz még, hanem azt is, hogy ezzel a tudással hogyan valósítsd meg az áloméletét.

A következő problémákat oldottuk már meg sikeresen:

  • önbizalomhiány, sok stressz, nem-szeretem munka, rengeteg szabotőr fékezte a boldogulásában, sok volt a konfliktus a kapcsolataiban, nem értékelte önmagát, a vállalkozását akarta sikerre vinni, az életcélját kereste, le szerette volna bontani az elé tornyosuló akadályokat.

A felsorolás nem teljes, mert ahogy a világ, és mi magunk is változásokon megyünk keresztül, az újabb felmerülő problémák mellé, újabb megoldásokat kerülnek.

Hatékony és sikeres önismeret

Aktiválod a bátorságodat

Az önismeret lehet felszínes, és lehet mély. Lehet kellemes vagy éppen fájdalmas. Lehet könnyű vagy kibírhatatlan. A bátorság és az intuíció életre keltésével mindenből a legjobbat hozhatod ki. Meglátod, hogy ki vagy, és azt, akivé még ezek után válhatsz. Igazi kaland vár rád.

Legyőzöd az akadályokat

Bizonyára Te is tudod, hogyan érezheted jól magadat, de azt is, amikor akadályok tornyosulnak, és mégsem alakulnak kedvedre a dolgok. Ha nem vagy erre felkészülve,  meglepetések érnek. A szabotőrök sokszor láthatatlan aknamunkáját időben felfedezve, kiiktatod őket.

Megvalósítás és rekreáció

Nagyon megkeserítik az életedet, a hétköznapok, a munka vagy egyéb helyzetben keletkezett fáradtság, feszültség, ezért megtanulod, hogyan oldd fel ezeket, és hogyan állítsd helyre a teljesítőképességedet és miként fokozd a testi-lelki erődet.

Inspiráció valód történetekből

“Andi nekem a nyugalom szigete. Évtizedek óta az első ember, aki érdemben tudott segteni.“

"Hihetetlen nagy köszönettel tartozom neki, amiért sikerült egy olyan irányba elmozdítania, amit magamtól talán nem tettem volna meg."

"Andi olyan mint egy világító torony, mutatja a lehetséges irányokat és rájövök, hogy nincs is olyan messze a part."

"Ha egy kis megerősítés jól esne ebben a bizonytalan világban, bátran keresd Andit, mert nem csak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van törődésre!"

"Andi egyszerűen tudja, hol van az elakadás. Nagyon nyitott, nagy tudással rendelkező, rengeteg információt átadó szakember."

"És megtörtént az első ajtó becsukás. Leültem hozzá, a nyugalom kuckójába és csak jöttek, jöttek ki a gondolatok. És tőle a rövid, őszinte, virtuálisan testet felrázó kérdések."

Miért bízz bennem?

Az egyik nagy zuhanásom akkor történt, amikor fiatal anyukaként, egyedül egy kisgyermekkel, az alig fizetésemmel, és a lakáskölcsönnel, rám hárult minden felelősség. Egy kötelességem volt, hogy megteremtsem az alapvető szükségleteinket… Sok év futott el, amikor ráeszméltem, hogy ez nem az az élet, amire vágyom. Tovább kell lépnem.

De hova? Hogyan? Mit tegyek, hogy jól döntsek? Nem hittem magamban, és gyakran kellett nőként, „férfi szerepbe” bújnom, hogy el ne söpörjenek. Sokat vívódtam, de talán épp ez kellett ahhoz, hogy tanulni kezdjek, ahol nem csak egy szakma, hanem egy hatalmas önismereti kaland is várt rám.

Új élet kezdődött, 1999-et írtunk. Tanulás, munka, vállalkozás indítás munka mellett, gyermeknevelés. Sűrű volt. 2012-ben kiléptem a vállalkozói életbe.

Az ügyfeleim, közel 98%-tól hallottam, hogy rendszeresen találkoznak az értéktelenség érzésével. De láttam azt a sok változást is, ami azt igazoltam, hogy nagyon sokat tehetünk azért, hogy teljes értékű nőként éljünk. A nő, büszkének és magabiztosnak születik, de elhalványul, talán épp azért, hogy újra rátalálhassunk, de már érettebb formánkban. Ezért szentelem teljes figyelmemet azoknak a nőknek, akik önmagukat keresik.

Az Axia program ezért született meg. Megosztok veled mindent, amit 24 év karrierem során sok ezer ügyfél visszaigazolt. Átadom az összes tudásomat, támogatlak ezen az úton, és segítek felébreszteni a benned élő, semmihez nem hasonlítható erőt.

Hiszek abban, hogy Axia ereje benned is ébredezik.

© www.banfiandrea.hu / Minden jog fenntartva 2000 / Adatkezelési tájékoztató