egy új történet

Kineziológia &

Az emlékeid...

Az élet szép, de néha nem. Az utóbbira, kisebb-nagyobb jelzések hívhatják fel a figyelmedet, pl. amikor akadályoztatva vagy, bosszankodsz, hiányérzeted van, teherként éled meg a hétköznapokat,  valami nem stimmel, semmi nem alakul úgy ahogyan szeretnéd… Ezek, rontják az életed minőségét, és mert az élet szép, akkor miért adnád alább?

Amikor nem érzed jól magad, azt meg lehet változtatni. Te, túl közel vagy önmagadhoz, a családod, a barátok, pedig érzelmileg érintettek, tehát nem biztos, hogy minden helyzetben segíthetnek. Ekkor jön jól a szakember. A kineziológiáról az alábbi gondolatok segítenek képet alkotni.

 

Problémák

Nem találod a megfelelő társat, a munkahelyeden alul fizetnek, nem becsülnek meg eléggé, vizsgákon mindig annyira izgulsz, hogy alul teljesítesz, félsz belevágni valamibe, képtelen vagy összpontosítani, motiválatlan vagy, elvesztek az ötleteid, sorban kihagyod az eléd táruló lehetőségeket, vagy éppen észre sem veszed őket…

Egy múltbeli esemény, a hozzátársuló érzelem, vagy gondolat okozhatja ezeket a kellemetlenségeket.

 

Régi minták

Születésedtől kezdve sokat tanultál arról, hogy milyennek kell lennie az életnek, milyen a világ, az emberek, hogyan kell viselkedni, mikor teszel jót vagy rosszat…

A sok információból állt össze az a világkép, ami szerint ma élsz.

A világ változik, te változol, a régi, tanult információk azonban makacsul kitarthatnak, és van, amelyik elavult, már nem működik, inkább csak akadályoz, mint segít.

 

Megoldás

Azokat az érzelmi, gondolati, hitrendszeri mintákat, ami nem szolgálnak már Téged, új történetekre cseréled, ahol  jobban érzed magad, és azzá válsz, akivé szeretnél.

Ez nagy munka, de a megfelelő módon megközelítve, már rövid idő után élvezheted a gyümölcsét. Szóval, megéri.

Boldog történeketben olvashatsz erről.

A kineziológia izomtesztet használ a pontosabb információk meghatározásához.

Gyere el, legyen teljesebb életed!

Amit az elme képes kigondolni és elhinni, azt meg is tudja valósítani. (Napoleon Hill)