új történet

Kineziológia &

Az emlékeid...

Ami gátol, bosszant, hiányérzetet, félelmet vagy szorongást kelt, az stresszt okoz, és megterhelheti a szervezetedet. Ezek az állapotok lehetnek túl intenzívek, vagy tartósak, és előbb-utóbb lelki, majd testi tünetek jelzik, hogy valami nincs rendben.

Még abból is észreveheted, hogy valami nem stimmel, hogy semmi nem alakul úgy ahogyan szeretnél…

 

Problémák

Nem találod a megfelelő társat, a munkahelyeden alul fizetnek, nem becsülnek meg eléggé, nem jön össze a baba, vizsgákon mindig annyira izgulsz, hogy alul teljesítesz, félsz belevágni valamibe, képtelen vagy összpontosítani, motiválatlan vagy, elvesztek az ötleteid, sorban kihagyod az eléd táruló lehetőségeket, vagy éppen észre sem veszed őket…

Ezeket a kellemetlenségeket okozhatja egy múltbeli trauma, egy eseményhez táruló rossz érzés, vagy nem megfelelő gondolat.

 

Régi minták

Megtanultuk, milyennek kell lennie az életnek amikor lánynak, vagy fiúnak születtél, hogy milyen a világ, az emberek, kinek hogyan kell viselkednie, mikor tesz jót vagy rosszat…

Ebből állt össze az a rendszer, ami meghatározza, hogyan működsz ma.

Ezek a tapasztalatok régiek, és sok közülük, már nem működik jól, inkább akadályoz, mint segít.

 

Megoldás

A rakoncátlan emlékeket a helyükön kell kezelni, akkor nem bántanak többé. A nem jól működő programjaidat pedig le kell cserélni valami hasznosabbra.

Új történetet írunk, ahol jól érzed majd magad.

A kineziológia, izomtesztet használ a pontosabb információk meghatározásához. Idekattintva olvashatsz erről.

 

Gyere el, hogy jobbá váljanak a hétköznapjaid!

Telefon számom: +36 30 244 22 51

 

 

Beszámolók