KINEZIOLÓGIA

“Csak akkor lehet rendkívül kemény és erős, ha rendkívül hajlékony és puha tud lenni” (Zen közmondás)

Múltunk nagy szerepet játszik az életünkbe, és ha értjük, és átlátjuk, akkor a barátunkká válik.

Mert jobb életet szeretnénk. Boldog párkapcsolatot, ideális munkát, szerető családot, nyugalmat, könnyedséget, megoldásokat, kihívásokat…, kinek-kinek ízlése szerint.

És ez így van rendjén. Haladunk előre az élet rögös útján, hátunk mögött a múlt, előttünk a lehetséges jövő.

Ahhoz, hogy jól megismerjük magunkat, a gondolataink és az érzéseink világába lépünk be. Akkor látjuk meg igazán, hogy milyen akadályokat görgetünk magunk elé, vagy, milyen erőforrásokkal rendelkezünk. Érdemes bekukkantani abba az emberkébe, akivel együtt élünk amióta megszülettünk.

Kik vagyunk? Milyen múltunk van? Ami akkor történt, hogyan hat ránk még ma is?

Nem látható szálak vezethetnek el a régen történt dolgokhoz, amikor akad az életünk, és nem alakunk úgy a dolgaink ahogy szeretnénk. Például az, hogy milyen kitartóak, lelkesek, vagy elégedetlenek vagyunk, legtöbbször tanult minták, és nagy részét otthonról hoztuk.

Elmondták nekünk, hogy milyenek vagyunk, és ez nem biztos, hogy fedi az igazságot, de mi, így tekintünk magunkra még ma is. Mert nem tudjuk, hogy ezek nem saját tapasztalataink hanem valaki mástól elfogadott vélemények.

A múltat nem tudjuk megváltoztatni, de felfedhetjük az előbb említett mintákat és láthatatlan szálakat, hogy megszülethessen az az ember, akik igazán vagyunk.

Ebben segít a kineziológia, mert felderítheti, mi okoz stresszt, vagy mivel rezonálunk harmonikusan. A kineziológiai izomtesztről itt olvashatsz bővebben.

COACHING

“Azok, akik ébren vannak, állandóan csodálkoznak” (Buddha)

Az idő vagy beleragaszt a múltba, vagy előretol a jövőbe bennünket. De ha éberek vagyunk, akkor észrevesszük, amikor ez történik, és nem veszünk részt benne.

Ha szeretnénk valami értékeset létrehozni, ahhoz meg kell ismernünk magunkat.

A kineziológia a coaching módszerével együtt igen jól működik.

A jó önismeret, mindig előnyünkre válik, bár eleinte nem mindig a kedvünkre való az, amit találunk. Érdemes megtanulni elválasztani a hasznos és a haszontalan dolgokat, felfedezni az erősségeinket és elfogadni a gyengeségeinket is. És jelen lenni önmagunkkal.

Ez a legtermelékenyebb állapotunk. Az itt és a most.

A coaching beszélgetéseink során előtérbe helyezzük a képességeket, kiemeljük az erőforrásainkat, és azokat támogatjuk.

Szem előtt tartom az egyéniségedet, és az adott helyzetnek megfelelően választom ki a megfelelő módszert. A cél, hogy megtapasztald a lehetőségeidet, mert igaz az, a mondás, hogy sokkal több van bennünk, mint hinnénk…

Kár lenne nem észre venni.

Örök tanulók vagyunk. Bármi történik, abból tanulhatunk. Nem mindig könnyű az út, de felemelő és kalandos, ezért érdemes tudatosan, éber figyelemmel haladni rajta.

A remélt élethez sok féle út vezet, a honlapomon találsz további lehetőségeket, nézz körül.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Ez is Tied lehet!

Szerezd meg a legfontosabb híreket, ne maradj le a kedvezményekről!
A honlapom hírleveleihez olvasd el, és fogadd el az Adatvédelmi tájékoztatót, majd iratkozz fel.Tarts velem az Instagram oldalamon is

A motivált és friss élet

Alakíts ki egy egészséges rutint abból, ahogy önmagadra figyelsz. Tökéletesítsd tovább a számodra ideális életet.

Kapcsolatok

info@banfiandrea.hu

+36 30 244 22 51