Tegyél érte!

Egészség egy életen át

Egészség egy életen át

Pár gondolatot szeretnék megosztani veled, ha azok közé tartozol, akik hisznek abban, hogy él bennünk egy gyógyító. Egy mélyen eltemetett, de napjainkban fel-felbukkanó ősi tudásról és annak visszahódításáról van szó.

Vannak remek és nagyszerű lehetőségek, hogy megismerd önmagad, egészséges legyél.

Szeretném, ha megszabadulnál minden olyan érzéstől, ami lekicsinyli az egyszerű és könnyű dolgokat, és csak a nehéz, küzdelmes hozzáállást értékeli.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy igen is van célod az életben, és ez a cél, a könnyedség és az öröm felfedezése?

Mi lenne, ha azt is elmondanám, hogy szabadságra születtél, és ez a szabadság azt jelenti, hogy a gondolataidat te választhatod meg.

Mi lenne, ha elárulnám, hogy létezik egy hely, ahonnan az életenergia árad, és ez a hely számodra is elérhető. Ez a hely, adja meg neked, hogy könnyed, örömteli és szabad lehess. Ennek a helynek részese vagy, benne élsz.

A fenti sorokat olvasva, nem akarod azokat megkérdőjelezni vagy kipróbálni?

Ha nem igaz, akkor semmit sem veszítesz, de ha mégis igaz, akkor vállalod azt az árat, amit azért fizetsz, hogy elmész mellette?

Arra születtünk, hogy fejlődjünk, és hitelessé váljunk önmagunk számára, ehhez pedig közelebb kell lépnünk önmagunkhoz.

 

Születésünktől kezdve mindenki hatással volt ránk, hiszen gyermekként, a teljes elfogadás állapotában éltünk. Amit magunkhoz vettünk, mások életismerete volt.

Előbb-utóbb gyanússá válik a „saját életünknek nevezett egység csomag”.

Válogatni kezdünk, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Összedőlhetnek addig igaznak vélt elvek, és vonzani kezd az ismeretlen, a különös.

Ez az újszerűség idéz fel bennünk olyan (ősrégi) emlékeket, amire eleinte nem is figyelünk, mert annyira apró érzésekben vagy érdeklődésben jelennek meg.

Az emlékezés visszairányítanak arra a helyre, ahonnan az életenergia fakad, és ekkor, megjelenik a csoda. Mert a felidézés szenvedélyt korbácsol, és rá akarunk találni.

Kalandokba vágunk bele, keresünk valamit, de még nem tudjuk, hogy mi ez. A vágy noszogat, az emlék terelget és nem hagy békén. Egy belső hang, újra és újra elcsábít a megszokottból.

Megízleljük a jelenlétet, és ha odafigyelünk rá, akkor a vendégünk marad sokáig, ha nem, akkor úgy elillan, mintha ott se lett volna soha, de a hiánya már, velünk marad.

 

Mi ez a Forrás, amire titokban emlékszünk?

Az ember nem csak egy test, hisz van lelke és szellemisége. Ha az egyikkel törődünk, a másik kettő meghálálja. Ha az egyiket elhanyagoljuk, a másik kettő is szenved.

Hosszú évekig a külső világ foglalkoztat, de aztán vágyakozni kezdünk valami után, ami nyugalmat és erőt adhat. A belső csöndben lelünk rá. A Forrásunk társaságában…

 

Azt hittem, hogy számomra ez az első találkozás 1999 szeptemberében történt.  De kiderült, hogy már sok-sok évvel előtte is ezt az utat jártam, de öntudatlanul, az anyagi világba süppedve, keresőként.

Azóta még több találkozás történt, a bizonytalanság és a kétségek dobáltak oda-vissza nagyon sokáig, de minden újabb találkozás egyre stabilabb és szenvedélyesebb volt.

A kalandozások közben, épülni kezdett a hitem.

 

Régen, még ösztönösen éltünk a Forrásunk adta lehetőséggel. A rejtőzködés ideje alatt, nem veszítettünk el semmit. A csöndben, új tudatosság épült.

Mintha egy óvón figyelő ”valami” követné az életünket, és jelezné, amikor itt az idő, hogy felfedezzük a Forrásunkat.

Régen, éberen tartották ezt a tudást, mert így születtek, éltek és haltak meg.

Aki ma, ezekben a megváltozott életkörülmények között, képes újra kapcsolódik a Forrással, részt vesz a megújulásban, egy friss világszemlélet alakításban.

 

A belső békénk és az életerőnk jelenti a szellemi és testi egészségünket.

Amikor rendszeresen elvonulsz a világ zajától, és a belső csendedre figyelsz, majd visszatérsz az amúgy nem mindig könnyű hétköznapokba, már ezzel a pezsgő életérzéssel etszed.

Az életerő megidézésével megnő a hited, a bizalmad, az életkedved. Kreatívabb és magabiztosabb leszel. A konfliktusokat más szemmel látod, nem ítélsz feleslegesen, egyre több szeretetet érzel, elfogadóbb és barátságosabb leszel. Kapcsolataid pozitívan változnak, rátalálsz arra a munkára, amit szívesen végzel, és napról napra gazdagodik az életed.

Ennyi mindent okoz a belső csendben talált Forrásod? Igen.

Elhiheted vagy elmehetsz mellette.

Az egyikkel, elveszítesz valami fontosat.

 

Ha tudomásul vesszünk, hogy nem csak test vagyunk, akkor az egészségünket több oldalról is megközelíthetjük, mindegyiket a maga szintjének megfelelően ápoljuk, építjük.

Az alábbi videóban nem az izomerő fokozása a célom, hanem a testben keringő energia áramoltatása.

Több mint húsz éve, mindennap végzek lelki és szellemi gyakorlatokat. Sok mindenen átsegítettek már. Volt nehéz időszak, és lesz is még, de nem kell félnem, mert egyre erősebb a hitem abban, hogy életünk végéig frissek maradhatunk, lelkileg, szellemileg és testileg is.

 

Óvd és és ápold az egészségedet. Nem kell hogy erőltetett vágta legyen, az a fontos, hogy minden szinten, mindennap, rendszeresen, kitartóan tedd. Akkor is, ha épp nincs kedved, vagy bal lábbal keltél.

Szerezd meg saját tapasztalataidat a testi, lelki és szellemi állapotodról.

Így kezdtem: “Vannak remek és nagyszerű lehetőségek, hogy megismerd önmagad, és egészséges legyél.”

Remélem, hogy ez a videó kedvet ébreszt ahhoz, hogy rátalálj egy egészséges mozgásra.

 

Szeretettel, Andrea