Hívj fel! +36302442251

Az elérhető álom

Vajon mi lehet?

Az elérhető álom

Miért terjed szinte járványszerűen az, hogy a nők teljes értékű emberként akarnak részt venni az életében?

Ebben a videómban szeretnék egy kicsit a nőkhöz szólni.

Vajon elgondolkoztál-e már azon, hogy milyen vágyaid vannak? Mit szeretnél elérni az életedben? Milyen nyomot szeretnél hagyni magad után? Lehet, hogy ezen elgondolkoztál, de az is lehet, hogy soha nem tettél még fel ilyen kérdéseket magadnak.

Egy picit hagy segítsek. Nagyon sok ügyfelem van és a javarészük, inkább nő, és sokat hallom tőlük, hogy elégedetlenek, értéktelennek érzik magukat, azt érzik, hogy valami hiányzik az életükből, de nem is igazán tudják megfogalmazni, hogy mi ez. És hogyha ezeket a hiányosságokat nem fedezik fel, akkor nem is tudják beépíteni az életükbe, se a munkájukba, se a magánéletükbe, nem tudnak hatni az egészségükre, nem tudnak hatni semmire se, ahova sodorja őket az élet, majd csak úgy megtörténnek a dolgok.
De, amikor tisztában vagy azzal, hogy ki vagy te, és ebben végre megtalálod a büszke magabiztos nőt, tehát ha beletekintesz a tükörbe, akkor tényleg az a nő tekint vissza rád, akit te szeretnél látni, akkor már igazán jó úton haladsz.

De vajon miért van az, hogy szinte világszerte és járványszerűen terjed ez a vágy, hogy egy nő teljes értékű emberként vehessen részt az életében.
És rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, amiből bőven válogathatunk és valahogy még sem sikerül. Tudni kell azt, hogy az, ahogyan ma élünk, az, a múltunk következménye.

A gyermekkorunkban nagyon-nagyon sok minden elhangzott, amit elhittünk, ami szerint kialakítottuk saját magunkról a képet, ami szerint kialakítottuk a világról és s körülöttünk lévő emberekről a képet.
Ítéleteink vannak, véleményeink vannak, elvárásaink vannak, és ezek bizony hidd el, hogy megakadályoznak abban, hogy büszke és magabiztos nő lehessél.
Na és ha még tovább megyek, akkor kiderül ám, hogy ezt nem csak gyermekkordból hozod magaddal, mert kik téged tanítottak, tehát a te szüleid, ők is voltak egyszer gyerekek és ők is hallottak nagyon sok mindent, és így mehetünk tovább akármeddig is, úgyhogy azok a gondolatok, amire azt mondod, hogy ezek igazak, ezek valósak, ezekből te elveket és meggyőződéseket faragtál, hát ezek lehet, hogy nem is a tieid.

És lehet, hogy nem is igazak.
Akkor miért ne állhatnál meg egy rövid időre, hogy ezt felülvizsgáld? Miért ne tanulhatnád meg azt, hogyan kell észrevenni egyáltalán? Hát az érzelmeid jelezni fognak. Hogy valami nincs rendben.
Mert amikor jól halad az életed, képzeld el, hogy egy csónakban ülsz, egy folyón haladsz, és csak úgy megy, halad veled a csónak. Akkor te jól érzed magad.
De próbáld csak meg szembe fordítani az árral a csónakodat, és evezni szembe… mennyivel nehezebb lesz? Tehát ott azért már vannak elakadások, és hogyha ezt te felfedezed magadban, és megkérdőjelezed, hogy „de tényleg? Igaz?

Például, gondolj ilyenre, hogy „igaz az, hogyha én az érzelmeimet kimutatom, kiszolgáltatott leszek?”
„Igaz az, hogy a férfiak csak kihasználják a nőket?” „Igaz az, hogy a nőnek, a konyhában van a helye?”

Nagyon-nagyon sok gondolat kering itt fent az éterben vagy akárhol is, amiből levesszük azokat, amiknek hiszünk. És mivel ezt hisszük, így fogunk cselekedni. És a cselekvéseink miatta dolgok is úgy fognak megtörténni. Tehát, térjünk vissza a történethez, hogy „a férfiak kihasználják a nőket”, és te ebben hiszel, akkor te nagyon bizalmatlan leszel, és amikor majd egy férfi közeledik hozzád, és esetleg tesz egy olyan mozdulatot, vagy ajánlatot, amire te azt mondod, hogy „na, itt van a pont, hogy ki akar használni engem”, akkor azonnal megkapod a visszaigazolást, és máris megerősítetted ezt a gondolatot. Holott csak arról van szó, hogy te, eleve így közelítettél az egész történet felé.

Nem is láttál meg mást, csak ezt a jelenetet. Miért? Mert ez van a fejedben. Mert ebben hiszel.

És nagyon sok ilyen van.
És most gondold el. Amikor rájössz ezekre a gondolatokra, amik úgy irányítanak téged, hogy fogalmad nincs, hogy miért úgy teszed, nem is tudod elképzelni, hogy miért kerülsz mindig ugyanabba a helyzetbe bele? Újra és újra. Miért ismétlődnek meg veled dolgok, amiket te nagyon nem akarsz?

Ez, mind ezekben a meggyőződésekben, hitrendszerekben, szokásokban találod meg. Itt a válasz.

Ezért szoktam azt javasolni az ügyfeleimnek, hogy akkor álljunk meg egy pillanatra, és nézzük meg, hogy hol nem érzed jól magad? A párkapcsolatodban? A munkádban? Szeretnél vállalkozást építeni, de nem, nem jönnek az ötletek hozzá? Vagy, már van vállalkozásod, de mondjuk elakadtál, nem tudod fejleszteni. Valami, valami beakadt. Vagy szeretnél sokkal több pénzt. Bármiért. Teljesen mindegy miért, miért ne szerethetnél sokkal több pénzt? De valahogy nem jön. Vagy ha jön, mindig elszóród, valahogy mindig el is tűnik.
Tehát nem tudod magadnak megteremteni azt az életet, amit úgy elképzeltél, hogy „de jó lenne”.

Szóval idefigyeljetek csajok! Az igazság az, hogy ahhoz, hogy büszke, magabiztos nővé válhassatok, látnotok kell, hogy hol van az az érték, hol van az a hiányosság, ami az utatokat állja, ezeket felfedezni, és egyszerűen megkérdőjelezni azt, ami nem igaz.

Ebben segítek nektek, hívjatok, keressetek, nagyon könnyen rátalálunk, rövid idő alatt beépítheted az életedbe, és már gyakorolhatod is.
És tudjál róla, minél hamarabb megtudod, hogy mit tehetsz azért, hogy boldogan éljél, annál hosszabb ideig élvezheted. mert az idő egy kicsit ellenünk dolgozik, ha akarjuk, ha nem. és az, hogy te jól érezd magad a bőrödben, az ma már igencsak elérhető álom.

Bánfi Andrea ©