Hívj fel! +36302442251

Az Axia program biztosítja számodra a vágyott jövőt

Ha Te is elköteleződtél a fejlődés mellett, mert értékteremtő és kivételes ember vagy, akkor segítek elérni az álmaidat.
Elmondom, hogyan tudsz együtt dolgozni velem.

Miben segít?

Gyermekkorban megtanultál ezt-azt az emberekről és a világról, de ezek a tapasztalatok nem a tieid. Azokat idővel neked kell megszerezned, miközben az egység és a teljesség útjára lépsz.

Talán nem is sejted, hogy az egységhez való jogodról mondasz le,  amikor azt hiszed, hogy a boldogságodat a környezet akadályozza meg. Hiszen azt nem feltételezheted, hogy te vágod el magadat a saját boldogságodtól.

A siker természetednél fogja a sajátod. Az önbizalmadat, a jóllétedet, az egészségedet, a tested állapotát, az anyagi helyzetedet vagy a kapcsolataidat, az a történet alakítja, amit mesélsz magadnak. Épp ezért semmi nem akadályozhat meg abban, hogy elérd a vágyaidat. Teljes mértékben te határozod meg, hogy mi valósuljon meg.

Azok az alapvető törvények, melyek az élet tartópillérei, nem láthatók, de ha kiismered őket, akkor kiderül, hogy mennyire megbízhatóak és támogatnak Téged.

Az életcélod az, hogy keresd meg a kapcsolatodat ezzel a tudással. A zencoaching, mely egy nagy tudású szemléletmód,  megmutatja, hogyan tedd, és társaddá szegődik ezen az úton.

Az Axia program, a zencoaching bölcsességére épülve egységet teremt, és így, kéz a kézben támogatnak Téged abban, hogy elérd az áhított életet. Konzultációs műhelyeken keresztül ismered meg önmagadat és érted meg a Téged körülvevő világot.

Az Axia program Neked való ha…

 • magabiztosságot és stabilitást akarsz
 • kíváncsi vagy arra, hogy ki vagy valójában
 • szeretnél egy jobb és teljesebb életet
 • a kezedbe akarod venni az életed irányítását
 • friss és energiával teli reggelekre és napokra vágysz
 • eleged van a fals és félrevezető információkból

Az Axia program nem Neked való ha…

 • nem számít, hogy mi lesz veled a jövőben
 • nem hiszel a tudatos fejlődésben
 • csak a jelen érdekel
 • se időt se pénzt nem akarsz önmagadba fektetni
 • a világ úgysem változik, kár vele foglalkozni
 • felesleges és veszélyes időtöltés az önismeret

Képzeld el

Megtaláltad az ideális munkádat vagy vállalkozásodat, boldog párkapcsolatban élsz, derűs és energiadús napjaid vannak, lelkileg és fizikailag egészséges vagy, sokat nevetsz, kevés a stressz, olyan emberek vesznek körbe, akikkel jó együtt lenni.

Ami a képzeletedben megszületik azt valóra válthatod. Nem egyik napról a másikra, és nem is a könnyebbik út ez, de a megfelelő eszközökkel tényleg élhetsz a vágyaid szerint.

Álomnak és csodának tűnik, de hidd el, hogy nem az.

Az életed akkor lendül be igazán, amikor elvégzed a legfontosabb munkádat, és felismered a jelenlegi fájdalmad és a vágya között tátongó szakadékot.

Miért bízz bennem?

11 éve döntöttem úgy, hogy az alkalmazotti világot magam mögött hagyom, és a teljes figyelmemet azoknak az embereknek szánom, akik jobb életre vágynak, fejlődni és változtatni szeretnének.

Ez az út számomra, már elkezdődött 1999-ben, és része lett az életemnek az a szemléletmód, amiben az életenergia és a természetes módszerek az első helyen állnak.

23 év alatt láttam, hogy mennyi mindent tehetünk a boldogságunkért. A fejlődésre fókuszálva kidolgoztam egy olyan megbízható eszköztárat, ami stabil mentorként mellettünk van, nap mint nap, és átsegít a kihívások és nehézségek időszakán is.. Ezek az eszközök megtanítják, hogyan vegyük a kezünkbe az életünk irányítását, miképp lássuk jól önmagunkat és hogyan nyerjünk energiát a hétköznapokból.

Ez nem csoda, hanem valóság. Eltökélt szándékom, hogy átadjam az összes tudásomat, támogassalak ezen az úton, és segítsek megtapasztalni a fejlődés, semmihez nem hasonlítható felemelő erejét.

Hiszek abban, hogy ez, veled is megtörténhet.

És akikkel már megtörtént

“Andi nekem a nyugalom szigete. Évtizedek óta az első ember, aki érdemben tudott segteni.“

"Hihetetlen nagy köszönettel tartozom neki, amiért sikerült egy olyan irányba elmozdítania, amit magamtól talán nem tettem volna meg."

"Andi olyan mint egy világító torony, mutatja a lehetséges irányokat és rájövök, hogy nincs is olyan messze a part."

"Ha egy kis megerősítés jól esne ebben a bizonytalan világban, bátran keresd Andit, mert nem csak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van törődésre!"

"Andi egyszerűen tudja, hol van az elakadás. Nagyon nyitott, nagy tudással rendelkező, rengeteg információt átadó szakember."

"És megtörtént az első ajtó becsukás. Leültem hozzá, a nyugalom kuckójába és csak jöttek, jöttek ki a gondolatok. És tőle a rövid, őszinte, virtuálisan testet felrázó kérdések."

Konzultációs műhelyek

Neked, melyikre van szükséged?

Két féle módon változtathatod meg azt az életterületet, ahol szeretnél fejlődni. Olvasd el, melyik mit tartalmaz és ha még marad kérdésed, hívj fel, hogy megválaszoljam és segítselek a döntésedben.

EGYÉNI LÉPEGETÉS

A számodra megfelelő időbeosztással

Alapozó konzultációs műhelyek

25 000.- Ft/alkalom

 • Választ kapsz a kérdéseidre ami foglalkoztat
 • Kényelmes, saját tempóban haladsz
 • Megválaszthatod a gyakoriságot és a változás idejét
 • Személyre szabottan átadok mindent amire szükséged van.

AXIA PROGRAM

12 hetes VIP mentorprogram

Haladó konzultáció műhelyek

280 000.- Ft

 • 12 héten át mentorállak, kísérlek és átadok mindent amire szükséged van.
 • Személyes konzultációkat, speciális eszközöket és tananyagokat kapsz
 • A hatékonyságot egy kiváló stratégia fokozza, amit rövid időn belül már érzékelsz
 • Személyre szabott módszereket sajátítasz el, melyek örökre szólnak

Gyakran feltett kérdések

Még sosem voltam "ilyen" kezelésen, hogyan döntsek?

Egy döntésre van szükséged: arra, hogy akarsz-e változtatni? Eleged van-e abból, ami jelenleg a problémát okozza?
Neked az a dolgod, hogy elhozd hozzám azt, ami nyomaszt, vagy amin változtatni szeretnél. Az már én feladatom, hogy kiválasszam azt az eszközt vagy módszert, ami számodra a legoptimálisabb. Felhívhatsz telefonon, és segítek gondolkodni.

Melyik való Nekem?

Lehet, hogy ez lesz az első alkalom, hogy felmérd, mennyire értékeled saját magadat.
A “lépegetés”, a saját tempód szerint halad, aszerint, amennyire hiszel magadban. Épp ezért lehet, hogy korlátozod a változásodat, mert azt hiszed, hogy csak erre vagy képes.
Az Axia program, figyelembe veszi az egyéni stílusodat, támogat, miközben kihozza belőled a legjobbat, és felfedezed az erőforrásaidat. Ár-érték és idő-energiabefektetés szempontjából, ez a jobb választás. Ezt mondatja velem, a mögöttem álló 23 év tapasztalat.

Az egyéni lépegetés mennyi ideig tart?

Ez nagyon változó. Rendkívül fontos, hogy hallgass a belső sugallatodra, és azt a programot válaszd, amelyik közelebb áll ahhoz, hogy elinduljon a változás. Ez a konzultációs műhely lassabb és több idődet foglalja le, de szintén eredményes.

Mi van ha nem érzem az eredményt?

Ha a javaslataim alapján végzed a programot, és alkalmazod az eszközöket, amiket tanulsz, akkor lesznek eredményeid. Ezt garantálom. Akik eddig elvégezték, ezt mondják.

Ha szeretnék az Axia program után még tanulni, mi a teendőm?

Az Axia egy nagyon komplex rendszer, de bármikor dönthetsz úgy, hogy utána szeretnél egy következő szintet lépni, akkor ezt megbeszéljük.

Hogyan lehet bejelentkezni?

Hívj fel telefonon, vagy írj (email-t, messenger üzenetet), hogy kiválasszuk a megfelelő kezdési időpontot.

Szükséges, hogy elküldjem előre kérdéseimet?

Nem. A személyes találkozók tökéletesen megfelelnek arra, hogy minden kérdésre kitérjünk ami szükséges a haladáshoz. A felesleges információkkal nem raboljuk el az idődet.

Online vagy személyes?

Mindkét formát választhatod, mert mind a kettő eredményes és hatékony.

Legyél naprakész a hírekkel és az exkluzív ajánlatokkal!

A feliratkozással kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a www.banfiandrea.hu oldal Adatvédelmi tájékoztatóját.


.

© www.banfiandrea.hu / Minden jog fenntartva 2000 / Adatkezelési tájékoztató