Barion Pixel
Hívj fel! +36302442251

Bizonyára te is szeretnél kontrollt az életed felett, tisztán látni azt ami történik és energiát nyerni a hétköznapokból, akkor segítek elérni az álmaidat. Elmondom, hogyan tudsz együtt dolgozni velem.

Ha olyan ember vagy, aki nem tudod jól irányítani az életedet valamelyik területen, akkor pont azokkal a dilemmákkal találkozol, amikkel én is annak idején. Tudnod kell, hogy ezzel nem vagy egyedül. Az életkontroll és hogy tisztán láss, hatalmas kihívásokat emel eléd a mai a világban, és erre, nincs igazi megoldás.

23 évvel ezelőtt a munkám mellett, egyedülálló anyukaként felépítettem a vállalkozásomat, majd 10 éve, meghoztam azt a döntést, hogy csak a vállalkozásomnak és a szenvedélyemnek éljek. Hosszú út áll mögöttem, több ezer embernek segítettem, hogy megteremtse azt az életet, amire igazán vágyott. Meghívásokat kapok tévé, rádió interjúkra és előadásokra, cikkeket írok magazinokba.

A célok és vágyak közül kiemelkedik, hogy a kezünkben legyen az életünk. Teljes mértékben átérzem, mennyire fontos, hogy ledöntsd azokat a korlátokat, ami ezt megakadályozza, és ezért mindent meg is tennél, de sokszor pont az a tudás hiányzik, ami ezt valóra váltja.

Az elmúlt évek alatt, saját életemből, és az ügyfeleim élettörténeteiből egyedülálló tapasztalatra tettem szert. Ezért úgy döntöttem, hogy a tudásomat, erre a területre fókuszálom, így, az eddigieknél is látványosabb eredményeket érünk el.

Amikor beszélgetek valakivel, már egy fél mondatból értem az összefüggéseket, a kihívásokat és a megoldásokat, hiszen ahhoz, hogy a jelen tudásomra szert tegyek, rengeteg hasonló problémával kellett nekem is megküzdenem.
Rendkívüli lehetőségre nyitok most ajtót neked. Egy 23 éve sikeres szakember legbelsőbb titkaihoz férsz hozzá, teljes mértékben rád szabva.

Tarts velem a közösségi oldalaimon is, a Facebook-on és az Instagram-on, iratkozz fel a hírleveleimre!

Kifejezetten rád szabott gondolatokkal foglak elhalmozni, értékes hírekkel és tudnivalókkal találkozol. Valódi boldogságot és sikereket kívánok!

Axia ígérete

Miért 1

Irányítani tudod az életedet

Képessé válsz a tudatos kontrollra, és eléred a céljaidat az életed bármely területén.

Miért 3

Megismered önmagadat

Megtanulod, hogyan lásd jól önmagadat és azt ami körülötted történik.

Miért 2

Friss életerő mindennapra

Fókuszálni tudod az életenergiát, és a javadra fordítod, bármi történik.

Munkámban, kelet és nyugat bölcsességét ötvözöm. 18 évesen tettem meg az első lépést a keleti kultúra izgalmas világa felé, bár akkor még nem tudatosan. Évekkel később később megismerkedtem a Chikunggal, a meditációval, és az intuitív rajzolással, melyek igen hatékonynak bizonyultak. Ezek a gyakorlatok, azóta is a napjaim részét képezik.

23 éve foglalkozom azokkal, akik elköteleződtek a fejlődés mellett. Több ezer embernek segítettem rátalálni saját útjára, és hozzáférni a mély, belső bölcsességéhez.

Üdvözöllek az Axia © programban.

Jelölj ismerősnek és tarts velem a közösségi oldalaimon!