1. modul

Írj egy levelet önmagadnak

 

„Kedves…!”

Még mielőtt belevágnál a nagy kalandba, írj egy levelet önmagadnak a naplód első oldalára! Meséld el, hogy mennyire vagy lelkes, miben bízol, hogyan készülsz arra, hogy a programmal meghódítod az életedet? (Biztos segít, ha úgy gondolsz rá, mintha a legjobb barátoddal beszélnél.)

Tegyél ígéretet, írd le, hogy mit teszel saját magadért, és mi támogat abban, hogy együttműködj a modell tudásával és gyakorlataival?

Legyen a leveled őszinte és bíztasd magadat.

Írd alá, és dátumozd meg.

Amikor elkészültél, zárd le ezt az oldalt úgy, hogy ne tudd megnézni – majd csak akkor, amikor elvégezted a programot.

Naplózás

 

Ahhoz, hogy a programot éber figyelemmel kísérhesd, és ne vesszen el egy jelentős pillanat se, ajánlom, hogy vezess naplót.

Ebbe folyamatosan beleírod a feladatokat, a gyakorlatokat, a kérdéseidet, az elmélkedéseidet… mindent, amivel foglalkozol. Hatalmas szolgálatot tesz a program alatt és később is, az életed további részében, és előveheted, hogy a segítségedre legyen.

Bármilyen füzet megfelel. A szövegeket kiegészítheted azzal, hogy ragasztasz bele vagy kiszínezed, ez a fantáziádra van bízva.

A program megbízásai nem oldja meg a problémáidat, és nem célja, hogy megszüntesse a feszültségeidet, mégis megtörténik. Lehetőséget nyújt arra, hogy tudd, hogyan foglalkozz a személyes szükségleteiddel egy életen át.

A megbízásokat bár én adom, mégis a te saját megbízásaiddá válnak abban a pillanatban, amikor foglalkozni kezdesz velük.

Jó kalandozást kívánok!

Hogyan kezdd a napodat?

Kattints a képre és hallgasd minden reggel…