Bánfi

Andrea

Ösvényeink

Mindenki kíváncsi arra, hogy ki az, akitől segítséget remélhet egy nehéz helyzetben, vagy akire rábízhatja magát, ha változni szeretne. És mert erre, legtöbbször nehezen szánjuk rá magunkat, szeretnénk tudni, hogy ki vár ránk.

A segítségkérés, bátorság. Elismered, azt, hogy nem vagy kész, hogy mindig fejlődsz, és azt is, hogy vágysz erre.

Nyugodtan kijelenthetem, hogy véletlenül lettem az, aki vagyok, és a mai napig áldom ennek a véletlennek a pillanatát. Természetgyógyászattal kezdtem, és azóta, folyamatosan fejlesztem a szakmaiságomat, mert jó akarok lenni, és kiválót akarok nyújtani. Tanulmányaim közül a kineziológia, a meditáció és a szimbólumok jelentik a helyes irányt, de a többi tudás sem vész el, mert amikor szükséges, előhívom őket.

Mivel hiszek az egyediségedben, egyénre szabott lépésekben haladunk, a sablonoknak nincs helye. Bármivel keresel fel, végigvezetlek egy úton, ahol egy jó önismerettel és friss nézőpontokkal válsz önmagad mesterévé.

Az én szerepem, hogy meglátom azt, amit Te nem látsz még önmagadban. Megtanítom neked, hogy mi az életed értelme és célja, hogyan válhatsz lelkileg, energetikailag stabillá, rávilágítok az erőt adó képességeidre,  a gyengeségeidet pedig erősségre váltjuk, mert így leszel boldog.

Nagyban gondolkozunk, mert a luxus, a stílus és a minőség is része a munkámnak. A sok ösvény, amit végigjártam, megváltoztatott, és tudom, hogy ha nekem sikerült, Neked is fog.

Ezért, azt kérdezem most tőled.

Vársz-e még éveket, vagy minél hamarabb akarod azt az élményt, amit úgy hívok, hogy beleszerelmesedsz az életedbe?

Dolgozz velem. Hívj most.

Andrea

“Nem mondhatok Neked semmi olyan spirituális igazságot, amelyet mélyen belül ne tudnál már te magad is. Mindössze annyit tehetek, hogy emlékeztetlek arra, amit már elfelejtettél.” (Eckhart Tolle)

Rólad

Életre hívjuk a lelki erődet, az intuíciódat, a bizonytalanság elfogadását, a kreativitásodat, a bátorságodat, és találkozhatsz a belső mestereddel, valós önmagaddal.

Megtörténhet veled?

Igen. Tarts velem.

Boldogság

A hétköznapjaink, az örömeink, a bánatunk, mind, egy-egy kép az életünkben. A festményeimből, rajzaimból, fotóimból kikerekített történetek most is az életről mesélnek…
Ez lett a Montázs Blog. #montázsblog

Egy finom kávé, vagy tea mellett, ajándékozd meg magad én-idővel.

Életcél

Fontosnak tartom, ezért lelkesen kutattam az élet valódi értelmét. Mit és hogyan tegyünk, hogy felfedezzük? Amikor találkoztam az ikigai szóval, azonnal megérintett, mert olyan pontosan megfogalmazta ezt a nagyon is ősi utat.

Instagram

[instagram-feed]