harmónia

A Te életed

Jobbá válni

Kit várok?

A Te életed Neked fontos. De mi van akkor, ha ezt tudod, de azt nem, hogyan szeresd őszintén, hogyan értékeld, és hogyan higgy önmagadban?

A Te életed Nekem is fontos. Amíg az utunk találkozik, és amíg együtt haladunk. Beszélgetünk problémákról, titkokról, bármilyen nehéz időszakban is vagy, szeretnék választ adni a ki nem mondott kérdéseidre is. Így van ez. Tudd, hogy sosem vagy egyedül…

 

A hétköznap embereit

Az apró problémák is összegyűlhetnek, és hatalmas gonddá tornyosulhatnak, legyen szó munkahelyi, párkapcsolati, iskolai, családi gondokról. Nem érdemes éveket elpazarolni, szenvedéssel, félelmekkel, mert van rá megoldás.

 

Gyermekeket, fiatalokat

Egyre nagyobb teret kap az a megközelítés, hogy a gyermek/fiatal, megtanulja, mit jelent a saját életéért felelősséget vállalni, és abban tudatosan részt venni. Bár a szülői felelősségnek elsődleges szerepe van, mégis tapasztaltam, hogy néha a gyermek, egy “idegennek” könnyebben megnyílik, ha megbízhat benne.

A szülőnek is jól jöhet, ha valaki kívülről ránézne egy helyzetre, és megoldást kínálna. Beszéljünk róla, őszintén és nyíltan, mint szülő a szülővel.

 

Szakembereket, segítőket

Akik emberekkel dolgoznak, és nap mint nap szembesülnek mások problémáival, a szakmai tudásuk mellett, rendkívül kiegyensúlyozottnak kell lenniük minden szinten: fizikálisan, mentálisan, szellemileg, lelkileg, spirituálisan és nem utolsó sorban energetikailag is. Ehhez megfelelő technikákra van szükség,

 

Vállalkozókat, üzletembereket

Ha valaki felelős munkát végez, akkor általában jól kezeli a stresszt, és azt is tudja, hogy egy konditerem, vagy szauna felfrissíti, és aztán újult erővel folytathatja a munkáját. De ha ezek ellenére is, tartós kedvetlenség, motiválatlanság, ingerültség lép fel, az azt jelzi, hogy ez az “újult erő”, csak a felszín. A mélyben mentális blokkok terhelhetik a helyzetet, azt, hogy a valódi Erő a rendelkezésünkre álljon.

Itt az ideje, kipattanni az öltönyből, megállni két tárgyalás között, mert az óriási felelősség mögött is egy hús-vér ember él.

Nem újszerű, világmegváltó módszerről van szó, amivel tömve vannak a menedzsmentpolcok, hanem arról, hogy amikor felülvizsgáljuk a nem működő mechanizmusokat, akkor még többet kihozhatunk önmagunkból.

 

Párokat

A csapból is ez folyik: “a párkapcsolatokért meg kell dolgozni.” Ez így igaz. De hogyan csináld? Egy apró dologból szinte észrevétlenül megindulhat az eltávolodás, és bizony meg lehet tanulni, hogyan védheted ezt ki.

Olyan kommunikációra van szükség, amivel egyre jobban megismeritek és megértitek egymást, így a nehézségek ellenére, képesek lesztek a felmerülő problémákat legyőzni.

 

Az alábbi módszerekkel várlak…

 

Módszereim

 

 

 

 

 

Telefon: +36 30 244 22 51

Beszámolók