harmónia

A Te életed

Jobbá válni

Kit várok?

A Te életed Neked fontos. De mi van akkor, ha ezt tudod, de azt nem, hogyan szeresd őszintén, hogyan értékeld, és hogyan higgy önmagadban?

A Te életed Nekem is fontos. Amíg az utunk találkozik, és amíg együtt haladunk. Beszélgetünk problémákról, titkokról, bármilyen nehéz időszakban is vagy, válaszok érkeznek a ki nem mondott kérdéseidre is. Így van ez. Tudd, hogy sosem vagy egyedül…

 

A hétköznap embereit

Amikor az apró problémák összegyűlnek, azok hatalmas gonddá tornyosulhatnak, legyen szó munkahelyről, párkapcsolatról, iskoláról, családról. Nem érdemes éveket elpazarolni, szenvedéssel, félelmekkel, mert van rá megoldás.

 

Gyermekeket, fiatalokat

Egyre nagyobb teret kap az a megközelítés, hogy a gyermek/fiatal, megtanulja, mit jelent a saját életéért felelősséget vállalni, és abban tudatosan részt venni. Bár a szülői felelősségnek elsődleges szerepe van, azt tapasztaltam, hogy néha a gyermek, egy “idegennek” könnyebben megnyílik, ha megbízhat benne.

A szülőnek is jól jöhet, ha valaki kívülről ránéz egy helyzetre, és megoldást kínál rá. Beszéljünk róla, őszintén és nyíltan, mint szülő a szülővel.

 

Szakembereket, segítőket

Akik emberekkel dolgoznak, és nap mint nap szembesülnek mások problémáival, a szakmai tudásuk mellett, rendkívül kiegyensúlyozottnak kell lenniük minden szinten: fizikálisan, mentálisan, szellemileg, lelkileg, spirituálisan és nem utolsó sorban energetikailag is. Ehhez megfelelő technikákra van szükség,

 

Vállalkozókat, üzletembereket

Ha valaki felelős munkát végez, akkor általában jól kezeli a stresszt, és azt is tudja, hogy egy konditerem, vagy szauna felfrissíti, és aztán újult erővel folytathatja a munkáját. De amikor ezek ellenére, tartós kedvetlenség, motiválatlanság, ingerültség lép fel, az azt jelzi, hogy ez az “újult erő”, csak a felszín. A mélyben, blokkok gátolhatják azt, hogy a valódi Erő a rendelkezésünkre álljon.

Itt az ideje, kipattanni az öltönyből, megállni két tárgyalás között, mert az óriási felelősség mögött is egy hús-vér ember él.

Nem újszerű, világmegváltó módszerről van szó, amivel tömve vannak a menedzsmentpolcok, hanem arról, hogy amikor felülvizsgáljuk a nem működő mechanizmusokat, akkor még többet kihozhatunk önmagunkból.

 

Párokat

A csapból is ez folyik: “a párkapcsolatokért meg kell dolgozni.” Ez így igaz. De hogyan csináld? Egy apró dologból szinte észrevétlenül megindulhat az eltávolodás, és készen kell állnod arra, hogy ezt, hogyan védd ki.

Olyan kommunikációra van szükség, amivel egyre jobban megismeritek és megértitek egymást, így a nehézségek ellenére, képesek lesztek a felmerülő problémákat legyőzni.

 

Mivel közelítjük meg ezeket a helyzeteket?

 

Módszereim

 

 

 

 

 

Telefon: +36 30 244 22 51

Beszámolók