Vállalkozóknak!

Siker a vállalkozásban

Mentál-menedzsment

Ha felelős munkát végzel, akkor általában jól kezeled a stresszt, és azt is tudod, hogy egy konditerem, vagy szauna felfrissít, hogy aztán újult erővel folytathasd a munkádat. És mi van akkor, ha ezek ellenére, tartós kedvetlenség, motiválatlanság, ingerültség lép fel?

Mindez, fontos dologra világít rá: ez csak a felszín.

Itt az ideje, pattanj ki az öltönyödből!

Ki kell nézni az aktakupac mögül, és megállni két tárgyalás között. A nagy felelősség mögött is egy hús-vér ember él.

siker-a-vallalkozasban

Világlátás

A stressz tudattalanul és alattomosan, váratlan elakadásokat produkálhat.

Világlátásod, a múltban gyökerezik, ezt, mentális modellek építik fel. Ezek vagy segítenek vagy gátolnak a sikereid elérésében.

Mivel a tudatossági szint alatt működnek, azért jelentenek veszélyt, mert nem feltétlenül a valóságot tükrözik. Nem a tényeket látod meg, hanem azt, amit bizonyos modell diktál, ezért melléfoghatsz.

A Benned élő erőforrások blokk alá kerülnek, és hiába vannak kitűnő képességeid, önkorlátozó üzemmódba váltasz: “Tudom, hogy mit kellene tennem, még sem alakul úgy, ahogyan szeretném”, vagy “Minden erőmmel és tudásommal tolom a szekeret, mégsem megy arra, amerre terveztem”.

Megoldás

Nem újszerű, világmegváltó módszerről van szó, amivel tömve vannak a menedzsmentpolcok, hanem olyan lehetőségről, amivel valóban kihozhatsz magadból mindent, ha felülvizsgálod a nem működő mechanizmusokat.

Menedzseld a mentális erődet!

Kapcsolat

Várok minden modern szemléletű, magas beosztásban dolgozó vezetőt, hogy elsimítsuk a mentális akadályokat az útból.

» Telefon: (+36) 30 244 22 51
» Email-cím: info@banfiandrea.hu