Friss szemmel, más szemmel…
Referencia

Friss szemmel, más szemmel…

Hatalmas pozitív tapasztalatot kaptam

“Az előadásra azérAlizt jelentkeztem, mert szeretek új nézőpontokat megismerni. Nem csalódtam. Az előadás színvonalas volt, sok szemléletet megismerhettem, amik nem voltak számomra vadidegenek. Inkább egy megerősítést kaptam, hogy nem én vagyok a baj a világnak, hanem az egész világnak van baja az olyan emberekkel, akik máshogy gondolkoznak. 

Hatalmas pozitív tapasztalatot kaptam arról, hogy merjünk máshogy gondolkozni, nyíljunk ki, legyünk elfogadóbbak másokkal szemben, hiszen a másikat nem ismerjük, nem tudjuk, ő min ment keresztül.

Nagyon nagy türelem kell mindezekhez, de ha megpróbáljuk magunkat én-kontroll alatt tartani, hosszú távon egy jobb, és kiegyensúlyozottabb világban élhetünk.

Nagyon Szépen Köszönök MINDENT! Üdvözlettel: Sári Aliz Imola”

 A jó döntések meghozatalához elengedhetetlen a tisztán látás.

F. Ádám

“NEM A POSTÁS HOZZA A PINKLIFE-OT!!!

Üzletemberként rendkívül fontosnak tartom a pozitív gondolkozást és hozzáállást az élethez! Ebben a világban rendszeresen ér minket különféle stressz, amit lehet jól és rosszul is kezelni.

A jó döntésekhez elengedhetetlen a tisztánlátás. Ki kell tudnod zárni a negatív hatásokat és csak a célra koncentrálni. Pinklife, azaz rózsaszín élet, egyfajta fricska az áhított „tökéletes” világszemlélet felé. Ugyan is a tökéletes világ csak akkor lesz tökéletes, ha Te azzá teszed!!! Nem a postás hozza a sárga csekkel… 

Az előadást olyan embereknek ajánlom, akik eléggé komolyan veszik magukat ahhoz, hogy tegyenek a jövőjükért. Ferenczi Ádám”

Bátran ajánlom azoknak az embereknek, akik keresik az utat…

“A kineziolKrisztiógiával már korábban megismerkedtem Andi által, így nem volt számomra ismeretlen a terep. Ennek ellenére a találkozóinknál, vagy egy előadásán rácsodálkozom, hogy mennyi mindent tudok még tanulni. Bár egyre jobban ismerem magam, egyre jobban tudom kezelni a környezetem, szépen haladva a kiegyensúlyozott élet felé.

Nem történt ez másképp A PINKLIFE előadáson sem. Legjobban a meditáció tetszett, aztán az, hogy hogyan kezeljük gondolatainkat, és még az önbizalom megközelítése is, ami azért nagyon fontos, hogy előre tudjuk lépni az életben magánélet, vagy a karrier terén is.

Egy szó, mint száz, Andi előadásai mindig adnak valami újat. Bátran ajánlom azoknak az embereknek, akik keresik azt az utat, ahol vár rájuk a kiegyensúlyozottság és a magabiztosság. Juhász Krisztina”

Szívesen vennék részt további Pinklife előadásokon!

“Számomra a Pink Life előadás új utakat nyitott meg. Igazán izgalmas és érdekes volt az előadás. Nekem fontos volt, hogy az előadáson elhangzottak tudományosan igazolt, kutatásokkal alátámasztott tények voltak.

Mindenkinek ajánlom az előadást, aki szeretné átvenni az uralmat az elméje felett. Szívesen vennék részt további Pinklife előadásokon. Linczmaier Judit”

A stressz, amit tanít nekem – nem adni fel! Soha!

“Érdemes volt eljönni az előadásodra. Bár magam már elfogadtam a stresszt, de mégsem… Azt sem mondanám, hogy kudarcként élem még, de nem szeretem. A stressz, ami tanított engem  – nem adni fel! Soha. Arra tegnap jöttem rá, neked köszönhetően, hogy hála a stressznek, hogy még vagyok. Halas vagyok a sok embernek, aki okozott nekem stresszt, altaluk erősödtem, és magamnak, hogy tanultam általa. A stressz igazol, és mindig visszairányít a szeretetbe. Ez egy kicsi olyan „átlagos szöveg” már, hogy hálás vagyok, de ez a valóság. Nagyon szépen köszönöm! Mindig igazolod a gondolataimat. Larisza”

Abszolút kikapcsolódásban volt részem!

“Még egyszer köszönöm, mert én egy igazi lelki védőoltással mentem haza az előadásról. Olyasfajta védőoltással, ami megérteti a dolgok legmélyebb működését és az „újonnan tanult lecke“ alapján átláthatóbbá válik minden.

Szeretem, amikor helyrezökkennek a dolgok a fejemben, új összefüggésekre jövök rá, és sok-sok általam is megélt hasonló példa támasztja alá a hallottakat. Hirtelen minden a helyére került. Azt gondoltam, nagyon sokat tudok a témáról, de a lényegre, a legfontosabb tudnivalókra, az előadáson tettem szert.

Szeretek újat hallani. Így volt ez most is, arról nem beszélve, hogy abszolút kikapcsolódásban volt részem. Azt gondolom, az ilyen alkalmakat kellene receptre felírni. Még mellékhatásoktól sem kellene tartani… Üdvözlettel, Krupánszki Diána”

 

“Bizonyosságot kapunk afelől, hogy igen, jó irányba haladunk, vagy éppen segítséget, ha kicsit elakadtunk…”

“Kb. egy évtizeddel korábban jártam nálad, amikor kineziológusként kerestelek fel. Az akkori beszélgetéseink elkísértek hosszú időn keresztül, sokat segítettek. Azóta gyakran olvasom az írásaid, ezért, bár nem tudtam pontosan, mire számítsak, biztos voltam abban, hogy csak valami nagyszerű dolognak leszek a részese.
Az ember, 50 év környékén már sok mindent látott, hallott, megtapasztalt. S pont emiatt szeretem az ilyen jellegű előadásokat, mert ezek olyanok, mint a puzzle (egy jó játék 😉 ), végül szépen minden a helyére kerül. Bizonyosságot kapunk afelől, hogy igen, jó irányba haladunk, vagy éppen segítséget, ha kicsit elakadtunk, választ arra, hogy valami miért nem működik és nyugtatást, hogy nem annyira bonyolult, csak figyelemmel, tudatosan kell csinálni.
Május közepe még roppant messze van, de nagy az esélye annak, hogy újra találkozunk!
Legvégül csak azt kívánom, hogy Go Andi! Kosztkáné Ildikó”
Nagyon jól éreztem magam!
“Mindig tudsz újat mondani, és mutatni, a helyes irányt, és elgondolkodtatni. Nagyon jól éreztem magam, élveztem az előadásodat! Köszönöm, Kati”

 

 

Igen, a legnagyobb kihívás, hogy segítséget kérjünk

Ismerősöm ajánlásával jöttem, nem bántam meg! Van olyan, amiben megerősített az előadás és van, amit kinyitott bennem. Szerintem igen, a legnagyobb kihívás, hogy segítséget kérjünk a továbblépéshez. (név nélkül)

 

Nagyszerű dolgokat hallottam

“Érdekes előadásnak tartottam. Sok minden megfogott benne, nagyszerű dolgokat hallottam. És köszönöm a feleségem bíztatását. János”

 

 

 

Nézd meg azokat a résztvevőket, akik a kamerák előtt mondták el véleményüket: katt ide!

 

És ha van időd, itt a teljes videó…

Jó volt egy kicsit ébresztőként…