Story(telling)terápia

Mi a Te történeted?

Biztos, Te is szereted a jó történeteket. Megnézel egy filmet, elolvasol egy könyvet és megérint. Szinte rögtön azonosulni tudsz vele. Különös, mégis ismerős érzés.

A változó világ olyan követelményeket alakított ki, ami egyre nehezebben egyeztethető össze az emberi élettel. Hogyan lehet talpon maradni?

Hogyan kerülhetsz újra közel önmagad igazi természetéhez?

Soha még ilyen nagy igény nem volt az emberi psziché megismerésére, mint napjainkban. Sokat akarunk tudni, és erre rengeteg lehetőséget is ad a világháló. A tudás azonban több szinten fejlődik.

Az egyik, a felszín, ami látványos, de nem valós, ezért nem visz messzire.  

A másik szint, amikor mélyre tekintesz. Saját válaszaid felfedezése hatalmas munka és nagy bátorságot igényel, de mindenképpen megéri. Ezen a szinten bújnak meg a természeti törvényszerűségek, amiket ismerve, kiegyensúlyozott életet tervezhetsz magadnak.

 

Mentor

A történetek, a Te mentoraid.

Az elképzeléseidet jól látható formába önti.  Előre mozdít, szembesít, megoldásokra világít rá, és inspirál arra, hogy bátrabban álmodj. Ezért képes előremozdítani egy karriert, felépíteni egy vállalkozást, rendezni egy összekuszálódott kapcsolatot, és az álmaidat átülteti a valóságba, azzal, hogy párhuzamot von a valós és a vélt élet közé.

A változás akkor következik be, amikor a történetben fellelhető tudásanyag minden eleme a helyére kerül, a benne lévő szimbólumok összekapcsolódnak a mindennapi életeddel.

Bármely gondolatod csak akkor nyeri el az értelmét, ha megvalósítod azt.  Ezt a megvalósítást tanítják meg a történetek.

A megfelelő történeteket kiválasztani, és abból kiemelni a tudást, nagy odafigyelést kíván.

Tudást ad

Modern világunkban, kissé mintha fél lábon járkálnánk. Igen gyakran kibillenünk, mert eltávolodtunk a természet adta képességeinktől.

Tudást kapsz mélyebb összefüggésekről, arról, hogyan nézz szembe a problémák sötétebb oldalával, és arról, hogy a rutint meghaladható, más utak is léteznek, mint amit megszokásból, lustaságból, vagy kényelemből választasz.

Megtanít arra, hogyan birkózz meg az ellentétes érzelmekkel, hogyan engedd el, ami elavult, és fogadd az újat, hogyan oldd meg a konfliktusaidat, és miképp építs gyümölcsöző, tartós kapcsolatokat.

Kapcsolatokat, melyek az egész világot jelentik. Külső kapcsolatot a környezeteddel, és belső kapcsolatot saját, ösztönös, tudatos megérzéseiddel. Ez igazi erő, mert belülről épül fel. 

Kiválóvá tesz

A történetek segítenek hozzá, hogy kiemeld önmagadból  a legtöbbet és a legjobbat, akkor, amikor erre szükséged van. Egyensúly alakul ki az életed minden területén.

A változás a történetből nyert tudásodból érkezik. Felfedezed a helyedet a világban, és közel kerülsz végre önmagad igazi természetéhez.

Így lehet talpon maradni ebben a világban. 

A story(telling)terápia egy fantasztikus utazás. Nem könnyű, de mindenképpen megéri. 

Érdemes kipróbálni!

 

Várlak Téged is, ezen a telefonszámon jelentkezz be: + 36 30 244 22 51