Siker a vállalkozásban

Siker a vállalkozásban

A megoldás: mentál-menedzsment!

A hétköznapi életben is vannak döntések és célok, és az üzleti életben is irányítanak az érzelmek.

Amikor munka közben, – úgy tűnik, hogy indokolatlanul, – lép fel a kedvetlenség, a motiválatlanság, az ingerültség, akkor érdemes minél hamarabb megállni, mert ezek a jelek már csak következmények.

Ideje az okokat megkeresni.

A kineziológia és a coaching egymást kiegészítve növelik a változás esélyét.

Pattanjon ki az öltönyéből!

Időnként bizony, érdemes kinéznünk az aktakupac alól, és megállni két tárgyalás között! Emberek vagyunk akkor is, amikor nagy felelősségű feladataink vannak!

A nem jól kezelt stressz mellett komoly károkat okozhatnak, a múltól magunkkal hozott mentális programjaink is.

siker-a-vallalkozasban

Mentális akadályok

A fejlődés velejárója, hogy meglévő véleményünk, beállítottságunk és gondolataink ellentmondásossága miatt, konfliktusba kerülünk a környezetünkkkel.

A mentális modellek olyan mélyen gyökerező feltételezések, amelyekkel mindannyian rendelkezünk, és melyek befolyásolják világlátásunkat.

Gyakran a létezésükről sem tudunk, és miután a tudatossági szint alatt működnek, és veszélyt azért jelentenek, mert nem feltétlenül a valóságot tükrözik. Ilyenkor nem a tényeket látjuk meg, hanem azt, amit igaznak hiszünk, ezért melléfogunk.

Az így működő önkorlátozás a legnagyobb ellenségünkké válik. A jel, amire oda felfigyelhetünk: „tudjuk, hogy mit kellene, még sem alakul úgy, ahogyan szeretnénk.”

Megoldás

Ez az elmélkedés nem egy újszerű, világmegváltó módszer, amivel tömve vannak a menedzsmentpolcok, hanem lehetőség arra, hogy megmutassuk az elménknek, mennyivel többet kihozhatunk magunkból, ha felülvizsgáljuk a nem működő hiedelmeket és mechanizmusokat.

Kapcsolat

» Telefon: (+36) 30 244 22 51
» Email-cím: info@banfiandrea.hu