Pinklife előadás után
Vélemények

Pinklife előadás után

Akikre büszkék vagyunk!

“Az előadásra azérAlizt jelentkeztem, mert szeretek új nézőpontokat megismerni. Nem csalódtam. Az előadás színvonalas volt, sok szemléletet megismerhettem, amik nem voltak számomra vadidegenek. Inkább egy megerősítést kaptam, hogy nem én vagyok a baj a világnak, hanem az egész világnak van baja az olyan emberekkel, akik máshogy gondolkoznak. 

Hatalmas pozitív tapasztalatot kaptam arról, hogy merjünk máshogy gondolkozni, nyíljunk ki, legyünk elfogadóbbak másokkal szemben, hiszen a másikat nem ismerjük, nem tudjuk, ő min ment keresztül.

Nagyon nagy türelem kell mindezekhez, de ha megpróbáljuk magunkat én-kontroll alatt tartani, hosszú távon egy jobb, és kiegyensúlyozottabb világban élhetünk.

Nagyon Szépen Köszönök MINDENT! Üdvözlettel: Sári Aliz Imola”

F. Ádám

“NEM A POSTÁS HOZZA A PINKLIFE-OT!!!

Üzletemberként rendkívül fontosnak tartom a pozitív gondolkozást és hozzáállást az élethez! Ebben a világban rendszeresen ér minket különféle stressz hatás, amit lehet rosszul és jól kezelni.

A jó döntések meghozatalához elengedhetetlen a tisztán látás. Ki kell tudnunk zárni a negatív hatásokat és csak a célra koncentrálni. Pinklife, azaz rózsaszín élet, egyfajta fricska az áhított „tökéletes” világszemlélet felé. Ugyan is a tökéletes világ csak akkor lesz tökéletes, ha Te azzá teszed!!! Nem a postás hozza a sárga csekkel… 

Az előadást olyan embereknek ajánlom, akik eléggé komolyan veszik magukat ahhoz, hogy tegyenek a jövőjükért. Ferenczi Ádám”

“A kineziolKrisztiógiával már korábban megismerkedtem Andi által, így nem volt számomra ismeretlen a terep. Ennek ellenére a találkozóinknál, vagy egy előadásán rácsodálkozom, hogy mennyi mindent tudok még tanulni. Bár egyre jobban ismerem magam, egyre jobban tudom kezelni a környezetem, szépen haladva a kiegyensúlyozott élet felé.

Nem történt ez másképp A PINKLIFE előadáson sem.  Legjobban a meditáció tetszett, aztán az, hogy hogyan kezeljük gondolatainkat, és még az önbizalom megközelítése is, ami azért nagyon fontos, hogy előre tudjuk lépni az életben magánélet, vagy a karrier terén is.

Egy szó, mint száz, Andi előadásai mindig adnak valami újat. Bátran ajánlom azoknak az embereknek, akik keresik azt az utat, amin övék lesz a kiegyensúlyozottság és a magabiztosság. Juhász Krisztina”

Kép nélkül, de annál nagyobb büszkeséggel… 

“Számomra a Pink Life előadás új utakat nyitott meg. Igazán izgalmas és érdekes volt az előadás. Nekem fontos volt, hogy az előadáson elhangzottak tudományosan igazolt, kutatásokkal alátámasztott tények voltak.

Mindenkinek ajánlanám az előadást, aki szeretné átvenni az uralmat az elméje felett. Szívesen vennék részt további Pink Life előadásokon. Linczmaier Judit”

Hallgasd meg Te is, hogyan vélekedik az előadásról a rádiós-televíziós szerkesztő és műsorvezető: Gazdag Kriszta