Dönts, ahogy akarsz!
Gondolatmozdító

Dönts, ahogy akarsz!

A döntéshez, amikor azt választod, hogy nem hagyod magadat eltéríteni a célodtól, fejben kell erőssé válnod, mert akkor fogod elviselni a nehezebb időszakokat és a felbukkanó kihívásokat is.

Egy üdítően egyszerű filozófiáról van szó: eltökéled, hogy mindig a legjobbat akarod nyújtani. Ettől kezdve a tevékenységeidből pozitív energia származik, már könnyebben el tudod végezni őket, sőt, egyenesen vágysz rájuk.

A képességeidet, abba az atmoszférába emeled, ahol a kihívások még nagyobbak, a jutalmak még jövedelmezőbbek, és nem ijedsz meg ettől a magabiztosságtól.

Az élet teljes egészében döntésekről szól.

Vannak, akik úgy döntenek, hogy középszerűségre rendezkednek be.

Ezzel szemben ott vannak azok, akik a legnagyobb nehézségből is talpra állnak, mert úgy döntenek, hogy jobb körülményeket teremtenek maguknak. Ráadásul ez bámulatosan jól is sikerül nekik.

Ez a ráébredés, akkor következik be, amikor elismered, hogy te választhatod meg, milyenné teszed a jövődet.

Ahol ma tartasz, az mind az eddigi döntéseidnek és cselekedeteidnek az eredménye. Minden, amit eddig a pillanatig hoztál és tettél.

A múltadat tekintsd egy magatartásaidat összegyűjtő időszaknak. Ne könyveld el jónak vagy rossznak. Megtörtént. Következetes vagy következetlen voltál, pozitív vagy negatív, kitartó vagy kényelmes, céltudatos vagy sodródó, “úgysem lehet másképp” hozzáállású…

Ha csak a kötelező tennivalók töltik ki az egész életedet, nem haladsz egy tapodtat sem abba az irányba, amerre szívesen mennél.

Ha elfogadod, hogy maradéktalanul te vagy a felelős azért, amit ebben a pillanatban tapasztalsz, akkor a legjobb úton jársz, hogy megleld a belső békédet.

Ha a kötelezőt nem kényszernek éled meg, az is gördülékenyebb lesz…

Hidd el, képes vagy rá, és sokkal egyszerűbb is lesz! Nem könnyű, de megvalósítható. Sokan már ezt az utat járják!

Bánfi Andrea ©