A pofozóbaba
Gondolatmozdító, riport

A pofozóbaba

Tudtad, hogy az érzelmeid befolyásolják szerveid működését?

És azt, hogy a félelem tanyája a vese, vagy azt, hogy a szeretet, hatással van a szív működésére?

 Platon, ie. 427-ben azt mondta, hogy „Akármelyik testrész gyógyítása csak úgy járhat eredménnyel, ha az egységes egészet kezeljük. Nem gyógyíthatjuk a testet, csak akkor, ha a lelket is gyógyítjuk. Ha azt akarjuk, hogy a fej és a test egészséges legyen, a kezelést az elmén kell kezdenünk, mert manapság azzal követik el az orvosok a legnagyobb hibát, hogy elkülönítik a lelket a testtől”

És lám, azóta ez mit sem változott… (6.51 perc)

Jin-yang és chi

A szimbólum a legtökéletesebb kifejezője az egységnek. Az élet két oldalát jelképezi, aminek a harmóniája, az alapkövét jelenti az egészségnek. A heves érzelmek felborítják az egyensúlyodat. Amikor ezek a kibillenések túl gyakran megtörténnek, annak betegség lesz a következménye. (5.50 perc)

Pofozóbaba és egészség?

Befolyásolhatod szerveid működését, ha ismered az érzelmeidet. Minden féle gyógyítási praktika, akkor lesz eredményes, ha a gondolataidban is rendet teszel. Különben visszatérhet a probléma, és bizony lehet, hogy a test egy másik területén, ezért nem is gondolod, hogy közük van egymáshoz… (19.27 perc)

Egy kiváló tipp

Az utolsó pár percben, megosztok veled egy tökéletes megoldást arra, amivel egy életre bebiztosíthatod magadnak az egészségedet. Az öngyógyítás benned él, használd bátran ezt a tudást! (9.23 perc)

Köszönöm Gazdag Krisztának és a Forrás Rádiónak a meghívást!